Корисни програми без инсталација - директно од USB stick!

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
P

Princ

Гостин
На ОВОЈ сајт можете да најдете бесплатни, мали и корисни програми за кои не е потребна инсталација, туку можете да ги активирате директно од стикот.

Одлични програми има!

Интересни програмчиња...

Ама мислам дека не може на секое USB така????

Joey напиша:
Ама мислам дека не може на секое USB така????
На СЕКОЕ USB може. Може и на i-pod и на мп3-плеери.

Може на USB, а сега може и MP3 плеерот да го користиш како USB мемориски стик! Јас имам MP3 плеер (InnoAX IMX-300) и го користам за пренос на податоци XP го препознава, така да драјвери не ми требаат :)

закон програми. бајдвеј јас го симнав анти-вирусот и одма почна да ми брише апликации од компјутеров. ц.ц.ц...

SuBZerO напиша:
Ajde eve vi edna i od mene Windows Xp na USB instalirano samo 51.MB l
http://rapidshare.com/files/15180111/wxpusbn_www.softarchive.net.rar

Rar Pass: www.softarchive.net
Ima i Microsoft ofiice 2007 i corel 12 pa koj saka neka pise
Ова што го стави е забрането на форумов.
Иначе јас XP portable го имам од пред 1 година, ама незнам како да го уклучам. Инсталацијата ми најверојатно точна само незнам на матичната да не треба уште нешто да се подеси. Ставено е Boot from other devices. Има боот Фром USB xxx, USB xxx i USB xxx. Пробав со сите три варијанти и со ниедна не работеше. Ај некој ако има ептен детални чекори како се инсталира и подига ова XP нека пише.

A sto e zabraneto linkot za download ili programata?
Proveri si PP

niki напиша:
Kako da go simnam winXP portable
Го кликаш линкот, кликаш free на сајтот, чекаш неколку секунди (може и цела минута) да ти даде да го внесеш кодот, го внесуваш и стегаш download.

Да не има некој најдено Windows Vista за USB без разлика колку тежи

WinXP za USB ne moze da se simne od toj link nikako probav edno 5-6 pati

Da no kako go simna?
Jas stisnav na "Free" mi napisa nekoj kod da vnesam vnesov i mi vika upload na fajl od mojot PC

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom