Корисни програми без инсталација - директно од USB stick!

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Ке идеш најдолу на страната имаш копче фрее на него се стиска.Ке ти отвори друга страна и ке ти бара код да внесеш кога ке го внесеш кодот ке стиснеш на довнлоад.Ако си го згрешил кодот ке ти даде страна за да направиш уплоад.Ако ти е точен кодот ке почне да се довнлоадира

Nejki nikako, 5 pati vnesov validen kod i ne go prifati i mi napisa deka 5 minuti ne mozam da vnesuvam

EDIT: fala za pomosta konecno uspeav da go simnam pa da proveram dali PCto moze da se podiga od USB pa ke go probam i ako uspeam ke vi kazam kako e

Procepkav vcera i go najdov no sepak blagodaram...koga go odpakovav vidov EXE fajl sto se instalira i go instalirav na kartiska. Vo biosot podesiv koga ke se podiga PCto pred CDrom i HDD da vcita USB...... i na kraj nistooooo ako nekoj koristi XP na USB neka kaze kako i sto da napravam

wireless напиша:
Procepkav vcera i go najdov no sepak blagodaram...koga go odpakovav vidov EXE fajl sto se instalira i go instalirav na kartiska. Vo biosot podesiv koga ke se podiga PCto pred CDrom i HDD da vcita USB...... i na kraj nistooooo ako nekoj koristi XP na USB neka kaze kako i sto da napravam
LiveXP.bat се вика документот него ке го пуштиш и после ке ти го инсталира икс пето на флаш.капираш?
ако нејќе тогаш ке треба да го влешуваш УСБто со драјвери повеќе на www.nu2.nu

кој има можност нека користи U3 усб стик,...токму таква му е намената за portable апликации...и има доста добар избор за нив

Многу работа ми имаат завршено бесплатните апликации од http://www.nirsoft.net/. На повеќето не им треба инсталација, што е екстра бонус.

Ова што го стави е забрането на форумов.
Иначе јас XP portable го имам од пред 1 година, ама незнам како да го уклучам. Инсталацијата ми најверојатно точна само незнам на матичната да не треба уште нешто да се подеси. Ставено е Boot from other devices. Има боот Фром USB xxx, USB xxx i USB xxx. Пробав со сите три варијанти и со ниедна не работеше. Ај некој ако има ептен детални чекори како се инсталира и подига ова XP нека пише.
A dali vo bios imas opcija boot from removable discs neso taka???
Ako imas takvo nesto probaj taka ako ne, ne znam drugo nesto :)))

A dali vo bios imas opcija boot from removable discs neso taka???
Ako imas takvo nesto probaj taka ako ne, ne znam drugo nesto :)))
Фала за советот. На таа матична немаше иако беше прилично добар модел. Одтогаш сменив 3 матични:). На оваа сега има.

moze da se simne kako ne moze samo treba da pocekas malku :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom