Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pred da se zenam jasno i glasno i rekov na zenami deka jas vo mojata kuca nemozam da trpam nered.Na toa zenami luto mi rece ;sto mislis da pravis be;Pa se ce sredam bese mojot odgovor vklucuvjci ja i masata.I taka do den deneska masata e moja licna rabota i ne sakam nikoj da se cepne i naj ubavo ja cistam.
Pred da se zenam jasno i glasno i rekov na zenami deka jas vo mojata kuca nemozam da trpam nered.Na toa zenami luto mi rece ;sto mislis da pravis be;Pa se ce sredam bese mojot odgovor vklucuvjci ja i masata.I taka do den deneska masata e moja licna rabota i ne sakam nikoj da se cepne i naj ubavo ja cistam.
ha ha ha ha mislis na zlatna papuca ne e do tolku rabotata samo sakam i jas da dadam eden pridones okolu kujnata a neznam da gotvam i nema da ti prigovara zenata kako nisto ne rabotis
za masata ti garantiram za drugo ce moras drug da angazirasааааааа да дојдеш и кај нас да ја креваш и нашата маса,и така нон-стоп се караме .. хх![]()