Папагал во притвор

• Креатор на темата Креатор на темата Marlboro
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
Макфакс
prazno.gif
prazno.gif
28.04.2006 Еден папагал поминал пет денови во полиција во Аргентина - на испитување.
Имено, судијата наредил Пепо да се задржи во притвор се додека не го „пропее“ името на својот сопственик.
Двајца соседи, Хорхе Мачадо и Р. Вега, се спореле околу тоа кој е вистинскиот газда. Судијата поради тоа одлучил дека папагалот мора да остане во затвор се додека не го каже името на својот газда.
По пет денови, Пепо го кажал името на Хорхе, а потоа почнал да ја пее химната на неговиот омилен клуб Сен Лоренцо.
„Знаев дека нема да ме изневери, тој е вистински пријател, а го поддржуваме и истиот фудбалски клуб“, изјавил Хорхе.

:je::je::je:

Браво! Папагалов е чудо. Можам да змислам каква среќа било тоа за Хорхе папагалот да ти го изговори името и да ја испее химната на твојот омилен клуб. :je::je::je:

ххахахаххахахахаххаа лом пеер папагЛ У ПРИТВОР ЕЈЈЈЈ па уште им пеел хахахахахха

Пепо закон. Па уште го притвориле, lol:nesvest:

Се прашувам дали папагалот имал право на еден телефонски повик?:icon_lol:

е ова ти е права верност на домашен љубимец

:bip: PREMNOGU I CRCOREL NE GI OSTAVAL VO MIR DA SI JA VRSAT ONAA RABOTA

Ахххх ова значи еден ден и крави и коњи ќе носат во притвор..

Папагал

Арно му направиле.Папагалот многу се приврзува кон Сопственикот и се идентификува со Него. Папагалот не зборува туку се лигави за да добие храна. Тапа заљубен е.
:)

pepo wants the key.....roaaaarrrrrr!! ovoj mozele da go staat na green street hulligans da gi kolva fanovite od protivnickiot tim, prava maskota kje bide!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom