kGn Servers - BACK! 188.138.90.138:27015

• Креатор на темата Креатор на темата kgn.alaK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Влегов, зедов сам 4 партии и јадев бан... Порака до админите: Доколку сакаат да го одржат серверот на ниво, пред да направат нешто добро нека проценат, не своеволно да си банираат играчи. Не се прави сервер со банирање без врска и без основа, да знаете.
Можеш да ми кажеш кој те банирал?

Можеш да ми кажеш кој те банирал?
Не памтам кој беше али како и да е не е тоа проблемот, имам динамичка ИП адреса, мање више... Проблемот е што не чини за серверот. Средете си ги админите, пазете кого бирате.

Овој што му е на форумот најверојатно, зашто цел живот игра со тој.

Не се враќаат старите играчи, не си прајте бајрам на памет и ова е уше еден безуспешен обид. ;)

Не се враќаат старите играчи, не си прајте бајрам на памет и ова е уше еден безуспешен обид. ;)
Абе кој рече дека старите играчи мора да се вратат? И те прашав ли тебе јас за мислење директно?

Кај знаеш ти кантер хаха :))

Инаку ме мрзи да симињам, да ве потепам малце ..
после 4 години ја симнав ја инсталирав, многу работи се сменија, читерите си останаа :)

Па читери имало и секогаш ќе има. Читери се играчи кои што не излегуваат од дома, и тие што неможат да тепат без чит.

Абе кој рече дека старите играчи мора да се вратат? И те прашав ли тебе јас за мислење директно?

А, ти виде негде дека некој тебе те цитирал.
Не глуми шериф молим те, со вакво арогантно понашање никад нема да ви се напуни серверот.

Не е арогантно понашање, алак незнае Македонски јазик кој друг е хед лидер освен мене? Значи на мене ми се обраќаш.

Му се обратив на тој што пиша дека би било добро кога би се вратиле старите играчи, тоа што твојето iQ е премало да сфатиш една проширена реченица не е мој проблем. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom