Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си играат со уставот и го мењаат кој како свири , зошто во САД се снема сменето уставот ниту-еднаш од 16.. и некоја ?
Е тука не си у право.Верските лидери предложија промена на член 40, каде би требало бракот да се дефинира како заедница на маж и жена. Мислам дека ова е правилно, брак треба да се дозволи само на маж и жена, тоа хомосексуалност е против верата !
Си играат со уставот и го мењаат кој како свири , зошто во САД се снема сменето уставот ниту-еднаш од 16.. и некоја ?
Верските лидери предложија промена на член 40, каде би требало бракот да се дефинира како заедница на маж и жена. Мислам дека ова е правилно, брак треба да се дозволи само на маж и жена, тоа хомосексуалност е против верата !
Мислење од ваков карактер се дава со образложение. Зошто? Тоа е прашањето. Ако не знаеш како да го одговориш, значи дека лупеташ на слепо.Јасно ми е мене али јас си кажав мое мислење!
Еве ке ти дадам прост одговор. Затоа што сум верски настроен.Мислење од ваков карактер се дава со образложение. Зошто? Тоа е прашањето. Ако не знаеш како да го одговориш, значи дека лупеташ на слепо.![]()
Епа сега е јасно се`. Значи, заглавен си во една слепа улица, без излез. Лесно е да сфатиш, ама дали сакаш?Еве ке ти дадам прост одговор. Затоа што сум верски настроен.