Навивачки групи

• Креатор на темата Креатор на темата cheguevara
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj 1998....ama koga na drzaven praznik (8 septemvri) koga Srbija osvoi Svetsko prvenstvo vo kosarka, toa bese najgolem rezil za Makedonija. Na drzaven praznik, denot na nezavisnosta, po skopskite ulici se veea srpski i starite jugoslovenski znaminja so petokraka. Pogolem rezil od toa amin. A najzalnoto e sto makedonci gi veea tie znaminja, a ne srbi.

Dani^^^ напиша:
Ja ќе ти кажам-не е возможно.Времето си покажало дека партиите на Албанците или се залагаат за Голема Албанија(Џафери мозокот тоа), или се поранешни терористи (а ја би рекла еднаш терорист засекогаш терорист) на кои што единствената цел им е да шират нетрпеливост со константни ,бесмислени,тотално непотребни,прости,неписмени барања...ова не е мој субјективен став кон Албанците ко што нонстоп ми тупи некој тука туку ФАКТ.И сите го знаеме тоа -сакале да признаете или не..

P.S. астрион зелено од мене

Kolku kursumi si potrosila koga pobedila Jugoslavija 1998 ?

Marlboro-light напиша:
Kolku kursumi si potrosila koga pobedila Jugoslavija 1998 ?
Jaс сум Србинка и тогаш Југославија победи но не против Македонија . Да играше против Македонија друго ќе беше ама вака ти пропадна глупоста у вода:blabla:

P.S. За разлика од тебе што навиваш за Албанија коа игра со Македонија нели?

Dani^^^ напиша:
Jaс сум Србинка и тогаш Југославија победи но не против Македонија . Да играше против Македонија друго ќе беше ама вака ти пропадна глупоста у вода:blabla:

P.S. За разлика од тебе што навиваш за Албанија коа игра со Македонија нели?

Da ,Navivam za Albanija zs tamu igraat 11 Albanci a vo Reprez. na Makedonija momentalno dali ima ili nema voopsto Albanci..

Znaci si potrosila -6-7 okviri a :pishtoldz ? Kolku si vreskala treba da gi prasame tvoite komsii :je: :je: :kez: :kez:

Marlboro-light, сега за неполна година ќе почнат квалификациите за Европското, дали е премногу да прашам од вашата навивачка група да ја супортира Македонија? т.е. имајте си го вашето знаме како и Македонското до него како знак на супорт и риспект.

?

Wolf Pack напиша:
Marlboro-light, сега за неполна година ќе почнат квалификациите за Европското, дали е премногу да прашам од вашата навивачка група да ја супортира Македонија? т.е. имајте си го вашето знаме како и Македонското до него како знак на супорт и риспект.

?

Ne mozam celosno da ti odgovaram na ovaa prasanje na ime na Ballistite ama moze da go dadam samo mojot licen stav:

Makedonija nema svoja nezavisna navivacka grupa kako sto znam jas tuku ja predvoduvaat komitite
Jas bi ja podrzal Makedonija na sekoja sredba ( osven so Albanija).
Minimum da imame trojca( eden od Shkendija) albanski igraci Kavlitetni mislam sto zasluzuvaat da igraat za Makedonija ..

p.s Ovaa ideja tvoja zasluzuva pocit i ako si clen na nekoja navivacka grupa bi mozele da razgovarame na povisoko nivo..i
Sajtot na fudbalskiot klub ke bide na 3 jazici zs seuste se raboti a za navivackata strana taa e za mom. samo na albanski no ima english speaking forum
Pozdrav

Marlboro-light напиша:
Ne mozam celosno da ti odgovaram na ovaa prasanje na ime na Ballistite ama moze da go dadam samo mojot licen stav:

Makedonija nema svoja nezavisna navivacka grupa kako sto znam jas tuku ja predvoduvaat komitite
Minimum da imame trojca( eden od Shkendija) albanski igraci Kavlitetni mislam sto zasluzuvaat da igraat za Makedonija ..

p.s Ovaa ideja tvoja zasluzuva pocit i ako si clen na nekoja navivacka grupa bi mozele da razgovarame na povisoko nivo..i
Sajtot na fudbalskiot klub ke bide na 3 jazici zs seuste se raboti a za navivackata strana taa e za mom. samo na albanski no ima english speaking forum
Pozdrav

И у репрезентација треба 20% да бидете?Не сум знаела...
Не,фала ,нека не ја поддржуваат Македонија балистите ич. Луѓе што серат за Голема Албанија а гзот им го издржува Македонија ич нека не бидат лицемери и да навиваат за Македонија.

Како човек кој работи у фудбалот може да кажам дека балистите се релативно коректни,бар према Беласица кога гостувала у Тетово(со понекој испад у смисла фрлање предмети).Она што го вика Марлборо за минимум тројца фудбалери Албанци.....ако се квалитет,нека ги има и пет,ама не по клуч или по рамковен договор,нели Марлборо?

Marlboro-light напиша:
Fala ,fala uzivaj ima premnogu Makedonci za da barame pomos od vas,a albanski znaminja zaedno so makedonskite navivaci,tesko,ako dojde stvarno taka nikogas nema veke fudbal da gledam u zivot,koga na Albanija ke ima makedonski znaminja togas moze da pravime muabet.

Поддршка од нив не ни треба то ест не можат ни да ја дадат кога навиваат за Албанија и Косово. Кога изгубивме од Андора се шетам јас и кога слушам еден албанец му вика на еден наш(изгледа познаник) Што бе изгубивте од Андорите. хехехе првин се изнасмеав ради тоа Андорите ама после ми текна тука кој е ваш кој е наш....

Wolf Pack напиша:

?

Wolf ti se zezas ili?Daj malce respekt sprema drzavata,da ne podrzuvale so albanski znaminja,e so nie da ne sme prodadeni dusi,eeeee me iznervira zimi se

Marlboro-light напиша:

znaci spored tebe, coek so prati fudbal redovno i so e clen na navivacka grupa, treba i reprezentacijata da ja delime na nasi i vasi za da navivate? pa dobro, neli dresot so drzavniot grb treba da go nosat samo najkvalitetnite? i so eve na pr. ako vo prvi 11 ima 7 albanci, znaci sea Komitite treba da se nalutat i da prestanat da idat da navivaat koa igra reprezentacijata?

pa eve minimum ima trojca "vasi", toa se Artim Sakiri, Ardijan Nuhiji i Ismail Ismaili. No sea iame drug problem, nitu eden od niv ne e od Skendija. Pa dobro, za da gi naterame Ckembarite da dojdat i da navivaat, dali treba da gi vleceme za nos so toa so ke povikame i nekoj od Pelister?

Avstralija se plasira na svetsko. Dali Makedoncite od tamu ke navivaat za Kengurite samo ako Gus Hiddink go povika Saso Petrovski koj e vo posirokiot spisok? Normalno deka ne.

Pozdrav!

astrion напиша:
Wolf ti se zezas ili?Daj malce respekt sprema drzavata,da ne podrzuvale so albanski znaminja,e so nie da ne sme prodadeni dusi,eeeee me iznervira zimi se
Мислев да си ги имат двете знамиња како знак на подршка и риспект:)
Ако веќе се регистрирани во Македонија, и ако веќе има неколкумина играчи од Албанско потекло, зошто да не има повеќе поддршка?
Ме нервира ко ќе видам половина стадион полн...само со Англија и Холандија го наполнивме стадионот од 25,000. Кај се Струмичани? Прилеп и Мајмуните? Штип? Кочани? Битола и Чкембарите? Охрид? Само Комити и Војводи ги е гајле за Македонската репрезентација, тоа да ви е јасно.

Јас го прашувам само, без МК знаме не доаѓа у обзир мојот предлог:)

strumics напиша:
Како човек кој работи у фудбалот може да кажам дека балистите се релативно коректни,бар према Беласица кога гостувала у Тетово(со понекој испад у смисла фрлање предмети).Она што го вика Марлборо за минимум тројца фудбалери Албанци.....ако се квалитет,нека ги има и пет,ама не по клуч или по рамковен договор,нели Марлборо?

Ne mislam po ramkoven dogovor :) tuku za pocit kon albanskite igraci..Pr Vullnet Emini e najdobar igrac vo sredniot red vo Makedonija po kogo Makedonija Gj.P dava do 70-80 iljadi evra ,posle Blerim Xhemaili golgeter na Svajcarskiot Cirih (2 na tabela )... Ardian Nuhiu i Nderim Nexhipi ( ne se sekogas povikani )... Nebi Mustafi ( xamaks ).....i tn...

Marlboro-light напиша:
Ne mislam po ramkoven dogovor :) tuku za pocit kon albanskite igraci..Pr Vullnet Emini e najdobar igrac vo sredniot red vo Makedonija po kogo Makedonija Gj.P dava do 70-80 iljadi evra ,posle Blerim Xhemaili golgeter na Svajcarskiot Cirih (2 na tabela )... Ardian Nuhiu i Nderim Nexhipi ( ne se sekogas povikani )... Nebi Mustafi ( xamaks ).....i tn...

a znaes li kolku makedonci poradi neazurnosta na FFM ne se povikani za nastap vo reprezentacijata: Marek Jankulovski-Ceska,Iksel Osmanovski-Svedska,Mile Sterjovski,Kirovski-USA,Petrovski-Avstralija i uste mal milion igraci

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom