5-те најуспешни во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
SteF напиша:
Симон Трпчевски (музичар - пијанист)- цел свет го знае човекот и на Англиската кралица и има свирено, незнам што друго да ви кажам, додуша и вие знете.

Трифун Костовски ( бизнисмен )- што све направил укажува дека е добар бизнисмен.

Горан Пандев (спортист) се покажа човекот и затоа сега си игра во Лацио.

Влатко Стефановки (музичар - гитарист) - според мене тој е легенда ноу фрдр коментс.

Тоше Проевски (музичар - пеач) - свака му част.

Лисна НО1 ... Дефинитивно на листата се сите најпознати и најуспешни луге у државава!!Има уште ама овие се нај нај...

1. Горан Пандев ( фудбалер - најдобро платен од сите во МК, игра за Лацио во Италија )
2. Влатко Стефаноски ( музичар ( гитарист ) - заедно со Леб и Сол, но и самостојно. )
3. Тони Михајловски ( актер )
4. Никола Груевски ( политичар - еден од помладите кои дошле на власт )
5. Тоше Проески ( пеач ). :)

SteF напиша:
Симон Трпчевски (музичар - пијанист)- цел свет го знае човекот и на Англиската кралица и има свирено, незнам што друго да ви кажам, додуша и вие знете.
Nikola Gruevski(premier)
Горан Пандев (спортист) се покажа човекот и затоа сега си игра во Лацио.

Влатко Стефановки (музичар - гитарист) - според мене тој е легенда ноу фрдр коментс.

Тоше Проевски (музичар - пеач) - свака му част.
to e to:toe:

najuspesni vo makedonija?
so Vlatko Stefanovski ne moze nikoj

Spored mene najuspesni se:Tose Proeski-coeceto koe sega ne e megju nas ama navistina e zlato coek i coek koj ako bese sega megju nas ke dostignese golama slava,slava pogolema od onaa so ja imase
Simon Trpcevsi-sekoja cest na covekov eden od najdobrite pijanisti
Boris Trajanov-operski pejac i e svetski priznat
Vlatko Stefanovski legenda i Esma Redzepova mnogu ja postovam ta zena sekoja cest

може и да ја зголемите листава има Македонија има ...

Генерал Стојаноски и т.н.

Минчо Јорданов
Светозар Јаневски
Ристо Гуштеров
Трифун Костовски
Жан Митрев итн.

nikola gruevski
goran pandev
vrbica stefanov
tose proeski
majk zafirovski

Кои се според вас, 5-те најуспешни луѓе.Со име и презиме.И со објаснување.Без разлика со што се бават.Само гледајте барем малку да и бидат познати на пошироката кајгано-форумџиска маса.

Како први ги издвојувам 1.Тоше Проески и 2.Борис Трајковски нека почиваат во мир... мислам дека сите ги знаат, нема потреба да кажувам кој се.

3.Горан Пандев -фудбалер
4.Симон Трпчевски -пијанист
5.Никола Георгиевски -политичар

Тоше Проески
Ристо Гуштеров (бизнисмен)
Борис Трајанов (оперски пејач)
Игор Џамбазов (актер)
Жан Митрев (доктор,гение)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom