5-те најуспешни во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Кои се според вас, 5-те најуспешни луѓе.Со име и презиме.И со објаснување.Без разлика со што се бават.Само гледајте барем малку да и бидат познати на пошироката кајгано-форумџиска маса.

city напиша:
Кои се според вас, 5-те најуспешни луѓе.Со име и презиме.И со објаснување.Без разлика со што се бават.Само гледајте барем малку да и бидат познати на пошироката кајгано-форумџиска маса.

Трифун Костовски-човек кој со децении води успешен бизнис кој му носи милионски суми во банка.Плус тоа како спонзор и главен финансиер на РК Кометал Ѓ.П.му донесе европска титула,како главен спонзор го афирмираше ФК Работнички и му ја донесе титулата во Мак. фудбалското првенство.Еднаш се кандидираше за пратеник беше избран,еднаш се кандидираше за градоначалник го избраа.Заслужен е за тоа што Скопје за година дена ке добие убава европска сала која ке наликува на нешто.

За други луѓе...:mist: па не ми текнуе у моментов

Ime Prezime Profesija
Branko Crvenkovski Politicar
Ljupco Georgievski Politicar
Vlado Buckovskli Politicar
Ali Ahmeti Terorist/Politicar
Trifun Kostovski Politicar
Na site ovie im e pasija kradenje
Baravte samo pet inace gi ima uste.

Симон Трпчевски (музичар - пијанист)- цел свет го знае човекот и на Англиската кралица и има свирено, незнам што друго да ви кажам, додуша и вие знете.

Трифун Костовски ( бизнисмен )- што све направил укажува дека е добар бизнисмен.

Горан Пандев (спортист) се покажа човекот и затоа сега си игра во Лацио.

Влатко Стефановки (музичар - гитарист) - според мене тој е легенда ноу фрдр коментс.

Тоше Проевски (музичар - пеач) - свака му част.

Sterjo Nakov-Fersped,Lotarija
Velija Ramkovsku.a1.UNI-KOM, i use 20 takvi u mk i stranstvo
Esma Redzepova pejacka
Branko Crvenkovski,Pretsedatel,Semos i use mnogu
Tose Proeski pejac
Boris Trajanov Operski pejac

ГОРАН ПАНДЕВ една од најголемите ѕвезди во Лацио кој со своите 10 гола го однесе Лацио на шестото место кое води до купот на УЕФА

За една вака мала држава имаме доста успешни луѓе (Ако ја тргнеме иронијата дека нашите политичари се успешни)
1. Симон Трпчевски - Пијанист и најголем Амбасадор на нашата ни Македонија
2. Жан Митрев - Кардио-хирург, признат и познат кај нас и во светот.
3. Трифун Костовски - Бизнисмен за кого не треба и посебни објаснувања
4.Бранко Црвенковски - Политичар...Доволно успешен да не му здосади на Македонскиот народ и после 15 години лажење.
5. Борис Трајанов - Баритон - Светски признат уметник.

Хммм...
1. Каролина Гочева - зашо од кога знае за себе пее, постигна многу, за денес да блеска како најсветла ѕвезда на македонската естрада ( женски вокал)
2.Тоше Проески - и кажано е се...Мислам стварно дека нема потреба од посебни најави, знаете и сами зошто...
3.Сашо Мацановски такозвани ТРЕНДО - затоа што е мојот омилен шоумен на сите времиња и оти ќе остави нешто зад себе.А башка ги пишува најдобрите колумни и е едитор на мојот омилен сајт ОН НЕТ
4.Бранко Црвенковски - не се разбирам воопшто од политика, не сум за никоја партија, ама нашиот претседател многу постигна за нашата ни Македонија
5.Влатко Стефановски - засекогаш ќе остане легенда и ќе го запознава светот со нашата прекрасна музика...Најдобриот гитарист на сва времена...

Goran Pandev nO1 odlicen fudbaler na Lazio
Boris Trajanov operski peac
Fiat (kako se preziva) od FON fakulteton
Vlatko Stefanovski neprikosnoven
Trendo so on net i blogerajot

Pa Vladimir Talevski (gradonacalnik na Bitola)
Tose Proevski
Vlatko Stefanovski
Zan Mitrev
Tase(ginekolog vo Bitola)]
Ima uste mnogu

SteF напиша:
Симон Трпчевски (музичар - пијанист)- цел свет го знае човекот и на Англиската кралица и има свирено, незнам што друго да ви кажам, додуша и вие знете.

Трифун Костовски ( бизнисмен )- што све направил укажува дека е добар бизнисмен.

Влатко Стефановки (музичар - гитарист) - според мене тој е легенда ноу фрдр коментс.

mi gi zede zborovite od usta!apsolutno se soglasuvam so listava!:je:

Напишано од SteF

се согласувам

i jas isto:) drug nemam koj da dodadam

Тоше Проески
Жан Митрев
Борис Трајковски (беше успешен човек)
Горан Пандев
Трифун Костовски

SteF напиша:

istite :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom