G
galaxy
Гостин
А зошто од Албанија не пратиле Албанци?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако стварно вака постапила госпоѓицава без разлика на националноста не и доликува на еден секретар - дипломат ТАКА ДА НЕКА ГЛЕДА НЕКОЈА ДРУГА РАБОТА...
п.с пишувајте коментари а не вреѓајте само како примитивци :smir:
Како да не плачеме, глеј Хенри Кисинџер што ни прави!Што плачете?
Како не бе Хенри Кисинџер ни е крив.Не ги гледаш смрадовите од политичари кои 20 години ја уништуваат нацијата, свесно, за пари .....Како да не плачеме, глеј Хенри Кисинџер што ни прави!
ерм.... ја бев саркастиченКако не бе Хенри Кисинџер ни е крив.Не ги гледаш смрадовите од политичари кои 20 години ја уништуваат нацијата, свесно, за пари .....
Te прашав културно прашање ... сеа не понашај како мало дете од 5 години каде кисинџер не го споменавКако да не плачеме, глеј Хенри Кисинџер што ни прави!
Има тема за новиот светски поредок во мистерии бујрум докажи дека не“постои“ерм.... ја бев саркастичен
Значи се сложувам.Смешно е за сите свои проблеми да обвинуваш непостоечка елита која наводно управува со светот. Тоа е знак на немоќ и неспособност ментално да се соочиш со животните проблеми.
Што плачете?