Светско првенство |Sweden 2011|

Статус
Затворена за нови мислења.
АЈМО ДАНСКА !! - Доста ми е веќе од петлите се да ги гледам на врвот, мора еднаш да паднат. Тешко ќе биде, но ова е можеби и најдобар момент за тоа, поради неколкуте нови петлиња на ова СП кои се уигруваат, ааа догодина ќе бидат само подобри.

Сондергард --- Спелерберг --- Хансен

Само овие 3ца можат да ја направат разликата и од нив ќе зависи скоро се' !

Бронзен медал за ШПАНИЈААА,нека сисаат швеѓаниве,ди дома медал не можат земат.Баш ми е мило едни од најјаките на целото првенство беа Шпанците.Наредното баш тие се домаќини.

Судијава копилиња. Кои црни две минути бе, слепец еден...

--- надополнето ---

Не ми се верува кај ја пикна. Пу да ти ебам :nesvest:

Ем сега ќе имаат играч повеќе :toe:
Голема шанса за Данците...

Данците ако победат на овој натпревар голманот ќе биди најзаслужен за тоа.
Одлична замена е младиот Ландин за легендата Хвит.

Честитки за Французите, и се надевам дека последна титула ќе им е оваа, доста е за нив :)
Сосема заслужено, и Данска да беше прва во светот немаше да биди незаслужено.

Ландин....наследникот на Омејер :)

Ракомет,ракомет.ракомет <3 <3.Ова е тоа шо го прави интересен.Франција веќе ја знаеме ваква,Карабатиќ број 1,Ил оној стариот што го фрлаже в џеб Ивано,Фернандез добар итн,но Данска искрено ме изненади со отпорот и играта во второ полувреме.Ги вклучи крилата,Кристијансен чоекот 38 со срце игра упм,Лингберг во топ 3 десни крила немам коментар.Соденберг го требаше имаше храброст браво за него.Хансен и Ладин нема потреба да зборуваме,идните лидери на Данска.ЅВЕРОВИ.

Ги фатив само продолженијата.Криво ми е за Данците,сакав смена на ракометниот трон.

Какво само финале.
Едноставно французите беа пресилни за данците, кои пружија одличен отпор.
Сепак Франција покажа дека е сеуште најдобра во светот.
Во иднина Данска со овие млади играчи ќе биде уште посилна од сега и може и го земе приматот на французите.
(Кристијансен...каква легенда !)

Браво за Данска !!

- Цврсто им се спротиставија на петлите, но едноставно нејќеше. Мислам дека на психички план потонаа против француската одбрана, само Хансен играше храбро и дрско, ааа за Сондергард, Бесен нејќам да зборам, за малце ќе заплачеа .. Па и Спелерберг би го вметнал овде, почна да ИГРА од 57 мин. , даде 2-3 гола, но џаабе направи и еднакво толку грешки. На Ландин сите треба да му симнат капа, СЧ сине .. Ти си новиот Каспер Хвит !

Ааа за петлите .. Ништо, не им честитам. МАРШ !!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom