Види го ова

• Креатор на темата Креатор на темата Топка
  • Време на започнување Време на започнување

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
dejan.bmp
(Стрелката ја нема)
Свашта.....

Ајдееееееееее, ти сега дознаваш дека стискајќи PrintScreen стрелката исчезнува и не се појавува во програм за цртање кога ќе ја пастираш... :)

Свашта... :) :)

vodkamixx напиша:
Ајдееееееееее, ти сега дознаваш дека стискајќи PrintScreen стрелката исчезнува и не се појавува во програм за цртање кога ќе ја пастираш... :)

Свашта... :) :)
Не мислев на стрелката. Мислев на црвеното квадратче и (не)соодветниот натипс под него.

Топка напиша:
Не мислев на стрелката. Мислев на црвеното квадратче и (не)соодветниот натипс под него.

Е ондак свашта. :)

Грешка у кодирање. Bug :)

Мрдната работа. Голем BUG. :)

луге не ли гледате дека предвидува, нескоро може да ги остаи сите без здив.
све е могуче

WWWWWOOOOOOWWWWW!!!!!
Леле не ми се верува каква е тоа вест,јас мислам дека го размрда цел форум,ќе се дигне револуција ради ова бе еј!!!!!!!

Можда се потрошила зелената боја на квадратчињана :pos:

losa3ts.jpg

Епа нема да ви се верува, онака прегледував кој каква репутација има и што ќе се појави, за BusHav ова ми се појави. Изгледа е некој баг во кодирањето на форумов.

virus8on.jpg

Еве исто и со Dr_ViRuS, дечкото се здобил со репутација, има зеленко, а му пишува дека сеуште е без репутација.

vodkamixx напиша:
losa3ts.jpg

Епа нема да ви се верува, онака прегледував кој каква репутација има и што ќе се појави, за BusHav ова ми се појави. Изгледа е некој баг во кодирањето на форумов.

Монтажа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom