Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Малце офтопик, aко она што иде сега на ХРТ1, Дора, им е изборот за песна на Евровизија, пуштете на 2-3 минути да видите какви вокали имаат у споредба со нашиве пискала што ќе настапат утре.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гајле ви е што ќе биде како ќе биде важно ќе се смееме :smir:
смеј се смеј увек се смеј :pos2::pos2::pos2:
МТВ доста гордо го најавува утрешниот фестивал, многу ме интересира што ќе излезе. Велат дека сцената што била поставена во Универзална сала била најгламурозна досега.
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=22611844111&id=48&prilog=0&setIzdanie=22217
Ram Tam Tam e najdobra pesna od SkopjefestMartin treba da pobedi
![]()
Се согласувам потполно. Онака ми звучи најдобро од останативе.
Секоја година учествува Влатко и има одлични песни секогаш.Ако се сеќавате за претходните избори имаше многу пати кога се збореше требаше влатко да оди а не....ме разбираш нели?Оваа година кога го видов списокот и си реков Влатко ке иде сигурно, мислам дека ке го пуштат него да оди мада песнава оваа година е нула во споредба со неговите евровизиски песни претходните години..Има и гајда ми се чини во позадината така да супер ќе биди ако ја одберат. Ако го одберат Влатко, тогаш БУУ МТВ :ija:
Секоја година учествува Влатко и има одлични песни секогаш.Ако се сеќавате за претходните избори имаше многу пати кога се збореше требаше влатко да оди а не....ме разбираш нели?Оваа година кога го видов списокот и си реков Влатко ке иде сигурно, мислам дека ке го пуштат него да оди мада песнава оваа година е нула во споредба со неговите евровизиски песни претходните години..