Ај пробајте вака (за понежниот пол)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Локација
кај дримон
Веб-сајт
www.facebook.com
woman_men_bed2.jpg
Со вагиналните мускули за време на сексот стиснете му го органот најсилно што можете. Ова успешно ќе го постигнете, ако редовно ги правите Кегел вежбите и со тоа би ги јакнеле вагиналните мускули.

Типот ве замислува во пустина: со денови без вода и храна. Исцрпени и уморни, не знаете за себе... и тогаш се фрлате еден на друг, или еден врз друг, страсно и диво и полудувате од сексот. Уствари, тој секуално ве експлатира.

Додека го ставате корнфлексот на највиската полица од кујната, носете кусо здолниште- "миниќ" и при секое ваше посегнување по нив, тој ќе може да ви зјапа под здолништето. И тогаш доаѓа нагонот, а тој само треба да ви го крене суќничето. Е, потоа следи врело валкање на кујнска маса

Ова ми личи како копи-пејст на оние фејкерски (демек) сексуални совети од Вест и Идивиди. Поточно од Секси Ќоше во Вест, па потоа копи-пејст на Идивиди, па потоа пејст на форум.

Патетично смешни се приказкиве на Барби. :-)

Може темава да оди во Чек дис аут или?

Како сакаш

Acid напиша:
Ова ми личи како копи-пејст на оние фејкерски (демек) сексуални совети од Вест и Идивиди. Поточно од Секси Ќоше во Вест, па потоа копи-пејст на Идивиди, па потоа пејст на форум.

Патетично смешни се приказкиве на Барби. :-)
Барем се потрудив

Нема што ти да се правдаш, таа Барби комуњарско-модернистичката еротска колумниста е крива. Имавме цела тема посветена за неа во Чек дис аут. Глупости на кило, секс со дрво во парк, па уште цела процедура каква дупка во дрвото да најдеш, што да ставиш во дупката за да ти биде поудобно....

Тоа ти е брачко.

a da ne ja zaborai taa kolumnata za toa kako da imas seks so devojka napraena od pesok,i namesto vagina da istavis gumena rakavica pred toa napolneta so krem za soncanje:pos: :pos: :pos:

smizlicka напиша:
a da ne ja zaborai taa kolumnata za toa kako da imas seks so devojka napraena od pesok,i namesto vagina da istavis gumena rakavica pred toa napolneta so krem za soncanje:pos: :pos: :pos:

aуууу ова у весник го имало :lud: па тоа се треба да се прегледа :lud:

:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom