Кога детето сака скутер :)

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време сум малкуцка попален по веспи али ќе пројде таа маниа...:icon_lol:
Ако можам да кажам мојата љубов е кон точаците...:wub: :wub: :icon_lol: :icon_lol:

i jas sakam skuter ali majka mi vo nikoj slucaj nema da mi dozvoli da vozam poso e panicarka!Ama podobro e da si cekam 18ka,pa da polozam za kola...e togas nema beganje,sakam Seat Leon!

e jas ne sakam tatkomi dojde eden den doma prva godina bef sredno i mi vika ke si kupam vespa :) i od togash imam smeneto 2 i odi sega simni me :)
bolest e :) nekjam kola :)dve trkala si se dve u kola ne e toj filing

eci^^^ напиша:
i jas sakam skuter ali majka mi vo nikoj slucaj nema da mi dozvoli da vozam poso e panicarka!Ama podobro e da si cekam 18ka,pa da polozam za kola...e togas nema beganje,sakam Seat Leon!
Цццц Seat Leon....мене пунто ме чека...барем јас така се надевам...скутер не ми даваат...башка и нејќам еве кај е колава

Алал да ви е бе...кога ве читам, ви се дивам. Тато носи, мама меси...Ја сакам Леон, ја сакам, ова, ја она...све магионичари родителиве. ај бе и мене некоја желба да ми исполнат може?
Да се вратам на темава. А тебе армин 06 чим татко ти не ти купува скутер, или нема голема доверба во тебе (ќе се праиш фраер со него па ќе заринкаш негде) или нема доверба во другите учесници во сообраќајот, или нема пари. И не пробувај да го убедиш.

Кога детето ќе сака скутер ќе му кажам : “Купи си кога ќе заработиш.“ Ајт со здравје! :star:

dobro fala! ama ne mi e za kola tatko mi mi ja dava Opel astra "05 ama jas sakam skuter
da odgovoram za bukovec :za pari ne mi e problem a i za doverba ne sum za zalenje ama izlea nema doverba vo drugite ucesnici vo soobrakjaot.Jas go razbiram deka mi zboruva za moe dobro AMA pusta zelba koga ke pomine nekoj so nova aprilia !!!!!

skuter.jpg

najverojatno vaka ke zavrsi

Јас бев решена да си купам скутер ама сега нешто се предомислив,татко ми ми кажа ако сакам ке ми купи иако мајка ми не е баш „за” или па ако сакам да почекам да наполнам 17 и одма да полагам за кола,па штом ке положам да ми купа и онака не сум до толко заљубена во веспите си одлучив да чекам.:)

Ни најмалку не му посакувам да зврши вака, ама замисли и по најмала незгода (чувај боже) татко ти би се убил...затоа што по толку противење, ти го направил ќеифот, а згрешил. Можеби нема по твоја вина да направиш беља, ама сепак подобро пешки или со кола...ама пак со ум.

e pa i nego go dvoumi toj fakt ako ja vnimava drugite ne!!!!

^_Me_^ напиша:
Јас бев решена да си купам скутер ама сега нешто се предомислив,татко ми ми кажа ако сакам ке ми купи иако мајка ми не е баш „за” или па ако сакам да почекам да наполнам 17 и одма да полагам за кола,па штом ке положам да ми купа и онака не сум до толко заљубена во веспите си одлучив да чекам.:)

Има прости, просто-проширени и сложени реченици. Овие последниве две не ти одат од рака : земи здив оти ништо не разбравме од тоа што сакаше да кажеш! :star:

Хмм ај на ново да објаснам шом така.
Бев решена да си купам скутер оваа година(до пред 1 месец).Меѓутоа татко ми ми рече дека ако сакам ке ми купи сега или пак бидејки мајка ми не е баш за(поради истите причини заради кои и на повекето не им купуваат) да почекам т.е да не купувам сега скутер туку да полагам за кола штом наполнам 17,па штом положам одма да ми купи кола.Сакам скутер но не сум до толку запалена по нив па решив да си почекам.
Се надевам дека е појасно сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom