Кога детето сака скутер :)

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Коа сака скутер купи му Јојо

CopyOfDeath напиша:
Коа сака скутер купи му Јојо

hehehhee koja e slicnosta pomegu jojo i skuter
ostaj vrskata megu niv vzno smesno e:je:

Abe Armin i ja sakam skuuter ama nema taka da pomiri se :)

ako moram so mozam da praam drugo

Surfaj,ja taka gubam zelba i za motor i kola,skolo,zenski....

e nema skuter od tolku raboti pa bas skuter,e nemoze ke mi se zanesuva tuka da go mislam celo vreme,jok ne doaga u predvid,pa i plus ekonomska kriza niz mk toa ke azdisuva za skuter,pa drugite deca da mu zaviduvaat.Sala na strana nema sansi nikogas

па да ви казам искрајно јас го немам тој проблем така да јас кога побарав да се купи веспа моите ми ја купија а искрајно да ти казам еден мој совет да ги убедис дека ке пазис на све и свашта дека нема да бидеш дете што не пази и ќе им лижеш малце г`зот на твоите

ma sto ako pazish :) koga drug ne pazi

NeMiRnA напиша:
e nema skuter od tolku raboti pa bas skuter,e nemoze ke mi se zanesuva tuka da go mislam celo vreme,jok ne doaga u predvid,pa i plus ekonomska kriza niz mk toa ke azdisuva za skuter,pa drugite deca da mu zaviduvaat.Sala na strana nema sansi nikogas

jas na pocetokot napisav deka od stranata na finansiiite ne e problem
ama sepak fala za mislenjeto

Две седумнаесетгодишни момчиња се повредени при судир на автомобил „киа” со неготински таблички, управуван од С.З. (20), и мотоцикл, завчера околу 18 часот во центарот на Неготино
9E381C8E3F63FB49B0B6948019564689.jpg

Две седумнаесетгодишни момчиња се повредени при судир на автомобил „киа” со неготински таблички, управуван од С.З. (20), и мотоцикл, завчера околу 18 часот во центарот на Неготино. Возачот на мотоциклот Р.Т. (17) се здобил со тешки, а неговиот сопатник М.Т. (17) со лесни телесни повреди. Повредениот Р.Т. бил пренесен во болницата во Велес, каде што му била извршена операција.

Детето уште сака скутер? :raz:

Јас пак ке си кажам, детето нека си почека кола, поарно е да си се вози со кола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom