problem so trial programa cyber sky 5.0.1

• Креатор на темата Креатор на темата daniel_nane
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 декември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
ja imam instalirano programata cyber sky 5.0.1 trial i po 30 dena veke ne e aktivna.Dali moze nekako potpolno da ja izbrisam vo registrite i pak da ja instaliram i koristam bez problem? Blagodaram odnapred.

ja imam instalirano programata cyber sky 5.0.1 trial i po 30 dena veke ne e aktivna.Dali moze nekako potpolno da ja izbrisam vo registrite i pak da ja instaliram i koristam bez problem? Blagodaram odnapred.

Probaj so System Restore vrati go 30 dena nazad, moze ke e dobro probaj pozz

Probaj so System Restore vrati go 30 dena nazad, moze ke e dobro probaj pozz

Не го стегај може има некој информации..се ќе му отиде во вода...или па нека си земе едно по вечито USB и нека праи така..

Не го стегај може има некој информации..се ќе му отиде во вода...или па нека си земе едно по вечито USB и нека праи така..

Dobro sto spomna :) Abe mislam deka dokumentite ke mu ostanat a pokraj ova vracanje moze toa sto instaliral da izgubi.

Dobro sto spomna :) Abe mislam deka dokumentite ke mu ostanat a pokraj ova vracanje moze toa sto instaliral da izgubi.

Не не ...сум праел System Restore на пример ако денеска е 22.12.2010 а ти го враќаш пц то на 1.12.2010 сите податоци од 2.12 до 22.12 шо си ги инсталирал или ставил во пц то (музика филмови документи) ти ги нема...ќе има само тоа што имало во компјутерот на тој ден..односно во случајов на 1.12!

Cyber Sky го направиле со наплаќање?...или ако се сетам и пред 10 години беше со наплаќање ама имаше кракови...

--- надополнето ---

Не не ...сум праел System Restore на пример ако денеска е 22.12.2010 а ти го враќаш пц то на 1.12.2010 сите податоци од 2.12 до 22.12 шо си ги инсталирал или ставил во пц то (музика филмови документи) ти ги нема...ќе има само тоа што имало во компјутерот на тој ден..односно во случајов на 1.12!

Пеер...со System Restore се враќаат регистри, нема никакво бришење. Не го плаши човекот! 18 години работам со компјутери, завршив информатика, sys admin сум ...и НИКОГАШ не се случило да се изгубат документи/слики/музика со System Restore! Со System Restore не бришиш ништо, само враќаш какви биле setting-зите пред Х време (Регистри).

Не ги плашете луѓето со глупости.

Гарантирам дека е така со жива глава!

so system restore se se brise zatoa taa opcija ne e prifatliva(muzika,filmovi,sliki) garantiram.eve probaj napravi word dokument i vrati samo eden den i nego go nema pozzzz

Cyber Sky го направиле со наплаќање?...или ако се сетам и пред 10 години беше со наплаќање ама имаше кракови...

--- надополнето ---

Пеер...со System Restore се враќаат регистри, нема никакво бришење. Не го плаши човекот! 18 години работам со компјутери, завршив информатика, sys admin сум ...и НИКОГАШ не се случило да се изгубат документи/слики/музика со System Restore! Со System Restore не бришиш ништо, само враќаш какви биле setting-зите пред Х време (Регистри).

Не ги плашете луѓето со глупости.

Гарантирам дека е така со жива глава!

Da pisav gore deka mislam deka ne se brisat dokumenti, i sega ti ako vikas deka ne a iskusen si , i garantiras so ziva glava :) siguren sum ajde pozzz

А за шо е програмава? Ако е софтверче за вселената,деновиве случајно најдов една програма се вика Starry Night Pro Plus продолжение од претходна верзија.Се смета за најдобриот софтвер за вселената направен.5,20 гига е,ја имаш на замунда и по други торенти.Доста добри критики гледам.ја моментално ја синињам :zlo:
Се надевам некако ти помогнав :smir:

Proba da stajs nekoj serial ? ili pa probaj so nekoj software Total Uninstall,bi trebalo da gi brise i poslednite tragi od programata

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom