ficdogg
221b
како да се отвори скрил акаунт? што е се’ потребно....... сите ситници ако може
Не ти треба ништо посебно, идеш на https://www.skrill.com/en/ се регистрираш, и после девизната сметка ја додаваш кај Bank Accounts.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како да се отвори скрил акаунт? што е се’ потребно....... сите ситници ако може
А што ако не пријавиш?Да, 10% персонален данок.
А што ако не пријавиш?
Имаат казнато досега некој ?
како што знам во македонија е возможно избегнуање на двојно оданочување,Ако не пријавиш е казниво со закон. Мене тоа ми е доволно да плаќам данок, за повеќе не сум информиран.
како што знам во македонија е возможно избегнуање на двојно оданочување,
за парите преку freelancer , odesk итн веќе еднаш е платено данок
ок нема врска , секој како што сака и е информиран
Фала ти многу, само кажи ми која валута е најдобро да ја одберам. Сакам убаво да се распрашам бидејќи како што прочитав на нивната страна еднаш одберената валута не може понатака да се менува. И колку време обично треба за да се изврши еден пренос на пари?@etaKate
Отвори си skrill акаунт, и таму врзи ја девизната сметка. Префлрање од elance на skrill е бесплатно, а од skrill на девизната сметка е многу поефтино отколку да плаќаш провизија на elance.
Skril
- Electronically deposit your withdrawal directly to your Skrill account.
- No minimum withdrawal amount.
- Free to use.
Фала ти многу, само кажи ми која валута е најдобро да ја одберам. Сакам убаво да се распрашам бидејќи како што прочитав на нивната страна еднаш одберената валута не може понатака да се менува. И колку време обично треба за да се изврши еден пренос на пари?
Фала ти многу, само кажи ми која валута е најдобро да ја одберам. Сакам убаво да се распрашам бидејќи како што прочитав на нивната страна еднаш одберената валута не може понатака да се менува. И колку време обично треба за да се изврши еден пренос на пари?
Да, 10% персонален данок.
Не ти треба ништо посебно, идеш на https://www.skrill.com/en/ се регистрираш, и после девизната сметка ја додаваш кај Bank Accounts.
Во потписот двата линка се отвараат на иста страна, јас мислев ќе видам твое портфолио
Батали Skrill, ги рипнаа многу провизиите. Т.е. отвори, зошто не, ама отвори и Payoneer и користи ја како примарна додека не ти дојде поисплатливо да примаш пари со директен трансфер на твоја сметка ... т.е. додека не почнеш да правиш изнад 1000 долари месечно.Фала ти многу, само кажи ми која валута е најдобро да ја одберам. Сакам убаво да се распрашам бидејќи како што прочитав на нивната страна еднаш одберената валута не може понатака да се менува. И колку време обично треба за да се изврши еден пренос на пари?
Овај Skrill е ужас невиден. Се правев како што треба, побарав верификација на адреса и писмото (наводно) го пуштија 23.11., но се уште не е пристигнато. Потоа пуштив и скенирана лична карта и скенирани документи од банка, од девизната сметка и пак ништо. Пракам меилови и пак ништо. Потоа прочитав на нивната страна дека верификација е потребна ако сакаш да ти се зголеми лимитот, а бидејќи мене лимитот ми е доволен реков да пробам со 100 долари да тестирам. Еланце уредно за 2 саати ги пушти на Скрилл, и кога сакам да ги повлечам бара верификација на идентитет. Пратив пак маил и порака на нивната страна на ФБ, па се надевам ќе се среди. На нивната страна на ФБ читав многу, многу жалби и поплаки, кои ги има се повеќе во последно време, и се жалат луѓе кои го користат со години, ама проблеми се јавувувале во последниве месеци. А и некаде прочитав дека е пред банкрот. И битна информација е дека скрилл на 100 долари ќе ми земе 4,6 долари, ќе можам да повлечам само 95 долари. Да ги земем тие 100 и повеќе никогаш нема да го користам и воопшто не го препорачувам.