Skype - down?

• Креатор на темата Креатор на темата 123456
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
And they say Microsoft sucks... ова не го очекував од Skype, msn никад немал волку долго проблеми.
А баш пред некој ден се стаив на скајп и одма багови.

And they say Microsoft sucks... ова не го очекував од Skype, msn никад немал волку долго проблеми.
А баш пред некој ден се стаив на скајп и одма багови.

Заради тебе ова изгледа :nesum::vozbud:

за момент ми светна да не ме хакнал некој:kesa:, ама и јас не можам да се логирам или едвај се логирам но сите контакти ми се офлајн...ајде може ке се опорави брзо.

јас уште немам скајп има само ICQ :tv:

Сепак не :/ Се врати ама само за една минута и сега скроз се искучи пред то бев логиран сега и то не можи...

Сепак не :/ Се врати ама само за една минута и сега скроз се искучи пред то беф логиран сега и то не можи...

Вистинска драма после ова со тебе е во SKYPE CORPORATION..... Потат вработените, сите трчаат се мачат да поправат дефектот, шефот изнервиран фрла чаши , пцуе по сите, и некој вработен му вика " Шефе абе еден од Македонија успеа да влезе, не знаеме како бидејќи сме Offline, и шефот вели " Гаси го него , бриши акаунт негов, ИП адреса запиши и никад да не влезе" .... Е сеа мислиму ја :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Вистинска драма после ова со тебе е во SKYPE CORPORATION..... Потат вработените, сите трчаат се мачат да поправат дефектот, шефот изнервиран фрла чаши , пцуе по сите, и некој вработен му вика " Шефе абе еден од Македонија успеа да влезе, не знаеме како бидејќи сме Offline, и шефот вели " Гаси го него , бриши акаунт негов, ИП адреса запиши и никад да не влезе" .... Е сеа мислиму ја :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Хаха ме изнасмеа :pos2:

Мене уште кај 12 почнаа чудни работи да ми се случуваат. Не знам како, ама почнаа да ми стигаат пораки од контакти кои веќе ги имав прочитано. И еве сега сите ми се офлајн. Да се надеваме ќе се среди

Мене уште кај 12 почнаа чудни работи да ми се случуваат. Не знам како, ама почнаа да ми стигаат пораки од контакти кои веќе ги имав прочитано. И еве сега сите ми се офлајн. Да се надеваме ќе се среди

Кај мене 2 дена ова се дешаваше....

АЈДЕ ДА СОБЕРЕМЕ 10 000 ЛУЃЕ ЗА ДА СЕ ВРАТИ СКАЈП! :vozbud:

Знаев дека уште кога ќе се интегрираат со ФБ дека ќе има последици сервисот - така лакоми по корисници на ФБ стандардните сервиси не им работат ...

И се мислам дека ова има врска со пробивањето на дел од енкрипциските протоколи ...

И мене брат. Дали забележа дека кучињата почнале да возат коли? Еве сликав едно кај 12 саат:
dog-driving-car-0808-lg-86831827.jpg

Стварно чудни работи почнаа да се случуваат....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom