Нова балканска хит секс снимка!!

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте да го видиме, не се однесувајте сеа као со охриѓанката што беше. Ваква ми ти била, таква ми ти била.. Дај нека пушти ПП тој што го има да го сподели :)

i na mene ...... i na mene
Ve Molam, pa hajde
(ne za drugo fraer u maalo da se praam) hihi

клипот ти е една гадна кучка како пуши 5 мин. и искрено за к*р не го биват, одма му напраив DELETE :pov:

Ааа многу сте разгалени бре, ако не е на нивото на Силвија Сеинт, одма дилит му мавате. ц ц ц ц
А бре ваквите обиди требе да се поздрават, да се дели љубовта меѓу луѓето. Ееееее, за тепање сте сите што мрчите за видеово.

Tonchie напиша:
Ааа многу сте разгалени бре, ако не е на нивото на Силвија Сеинт, одма дилит му мавате. ц ц ц ц
А бре ваквите обиди требе да се поздрават, да се дели љубовта меѓу луѓето. Ееееее, за тепање сте сите што мрчите за видеово.

Tonchie u pravo si druze. Vakvi pozitivni raboti treba da se stavaat na net a ne ona so zivotnite sto gi macea sto go imashe pred nekoe vreme! Aj ako ja imas prati mi ja na PP ili na e mail adresa ziti majka

Tonchie напиша:

Kazi be tonchi ..site ocekuvat nesto posebno kako od hollywod izleglo aman be ...Teens + crnogorci ..nesto do sega interesno ne sum videl baska i devojkata bese super ne i bolese ic :)

Davajte go klipot na detalna analiza. Odnapred blagodaram na sorabotkata :)

Срам да и е на малата шо се фалела дека нејзината снимка е боља од таа на Севе:star:А башка и не пуши убаво , ама годините се пред неа ќе научи :icon_lol:

Dobar e be sto, pa na malata tek sega i prestoi kariera moze ke snimi drug so uste podobar kvalitet.

таа штом се фалела значи сака у бизнисот :) Тончи го виде ли?

Гижо брат, го најдоф на друг мк сајт беше ставен и си го симнаф од таму. Ќе ја биде малата, можда не у светски рамки али на локално ниво има да растура. RESPEC YO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom