IT награди 2010

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а да прашам нешо за сите оние кои гласаа.. не мислите дека водечкиот сајт на интер е малку вештачки изгласан? од толку сајтови толку многу гласа има за сајтот за интер за кој јас денеска и дознав дека постоел.

а да прашам нешо за сите оние кои гласаа.. не мислите дека водечкиот сајт на интер е малку вештачки изгласан? од толку сајтови толку многу гласа има за сајтот за интер за кој јас денеска и дознав дека постоел.
Не е вештачки изгласан, природно е :)
Си повикаа на фан-пејџот да гласаат навивачите на Интер - и гласаат :)

Не е вештачки изгласан, природно е :)
Си повикаа на фан-пејџот да гласаат навивачите на Интер - и гласаат :)
Многу јасно еве и ја гласав за нив, ама ИТ треба да се феил за наредна година ај што процентите се по 4-5 а немаат ни по еден глас второ споредуваат секакви сајтови треба да има подрачја како Фан сајтови, Портали(кајгана, точка, мотика, идивиди, он нет...) А вака многу глупо е ама ај они си знаат!

Многу јасно еве и ја гласав за нив, ама ИТ треба да се феил за наредна година ај што процентите се по 4-5 а немаат ни по еден глас второ споредуваат секакви сајтови треба да има подрачја како Фан сајтови, Портали(кајгана, точка, мотика, идивиди, он нет...) А вака многу глупо е ама ај они си знаат!

да да и ја мислам така зашто од пазар 3 до кајгана или до интер фан страница има ептеееееееен големи разлики.. се знае што е форум што е страниза за разонода и тепање време и што е фан страница.. требало подкатегории барем да стават или па да направиле мултипл чоис за гласање.. ја сакав 2 3 страни да гласам ама ете мораше една па си ја одбрав кајгана :)

P.S кајгана.КОМ.МК - не се изглеа доволно информирани дека е само .ком
P.S2 ако станува збор за .мк сајтови нека стаат само МК а не и орг и ком и нет и се и свашта или па нека го сменат насловот шо ке се однесува само на најдобра МАКЕДОНСКА страница !

У право сте, истото мислење го делиме за потребата од категории на веб-сајтови.

Ова е како да правиш избор за најдобар тим во светот, па да ги ставиш Барселона, Интер, Лејкерс, Шпанија, Мекларен, Ферари, Chicago Bears и другите во иста анкета.

Едноставно, не бива. : )

да да и ја мислам така зашто од пазар 3 до кајгана или до интер фан страница има ептеееееееен големи разлики.. се знае што е форум што е страниза за разонода и тепање време и што е фан страница.. требало подкатегории барем да стават или па да направиле мултипл чоис за гласање.. ја сакав 2 3 страни да гласам ама ете мораше една па си ја одбрав кајгана :)

P.S кајгана.КОМ.МК - не се изглеа доволно информирани дека е само .ком
P.S2 ако станува збор за .мк сајтови нека стаат само МК а не и орг и ком и нет и се и свашта или па нека го сменат насловот шо ке се однесува само на најдобра МАКЕДОНСКА страница !
Постои и тој домен али прави редирект на овој домен така да исто е :)

титулата сајт на годината - според мене е сајт кој е одлично дизајниран,функционален и има доста посетеност
ако земете вака можете да споредувате кајгана со фанклубинтер и мафиа

Најголемо освежување за годинава дефинитивно е Mnogoo. Сајт со одличен дизајн и издржани текстови.

Добро ви е ова со идејата за подгатегории, штета што направиле таков пропуст.
Сепак, мислам дека треба да се фаворизираат новитети на веб форми. Сега во Македонија постојат сајтови што нудат навистина прогресивни услуги, се составени од комплекси интернетапликации и вклучуваат state of the art опции за search.
Јас лично си гласав за мојот сајт затоа што сметам дека е новитет и претставува прогресивно движње во македонската веб заедница. Иако има уште многу работи кои можат да се подобрат се движиме во таа насока. А сега за сега, добро се држиме :)

Требало да се направат подкатегории, не дека и вака не може да се избере, но како пробиштип може да се на второ место? Љољ :)

Или сме бааги побожни...или свештенството премногу седи на мрежа

23h4wao.jpg

Тие имаат и помош од горе и се мешаат и кај што треба и кај што не треба :)

Или сме бааги побожни...или свештенството премногу седи на мрежа

Прегледај го приврзокот 37988
Сајтот на Премин се прави во женскиот манастир Вељуса кај Струмица, го одржуваат сестрите во манастирот :) Чисто информативно, као fun fact :)
А, NetJunkie, ништо лично ама имате уште многу фурни леб за јадење додека да може да го наречете тој систем на барајбарај state of the art :smir:
Иначе јас си гласав за Caramelo, пријателчиња ми се газдите и ми се допаѓа дизајнот на сајтот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom