Инфантилни муабети!

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.859
infantilizam.jpg

Самата слика кажува се!
Инфантилна е работава.. хахахаха, продолжете со траскање зелени и офтопици..
бујрум!

инспирирано од вистинскофиктивни јапонски настани:

Принцот некрофил и магичниот вазелин.

Еднаш јас на времето т.е. пред некој ден кога бев млад на стари години, бев многу мирен чоек ама пак многу бели правев. Поштен човек бев ама пак многу крадев. Се качував на круша на која што растеа кајсии, а берев сливи, а во џебовите клавав ореви. И на крај се скрши гранката паднав на камен си ја скршив раката, ама пак целосно останав неповреден.

Имам две деца,едното е ќељаво,а на другото му се падна количе во смоки.

„Јас го разбирам снегот единствено како мраз за културно лизгање меѓу народите“.

"... Значи треба да влеземе во десната подниза на левото стебло, да видиме дали е нишка или врска, ако е врска идеме до крај на лево и го земаме последниот елемент, а ако е нишка идеме во левата подниза на левото стебло, и се движиме се додека не стигнеме до врска во десната подниза на десното стебло, па идеме до последниот елемент со рекурзивен повик и ги печатиме сите елементи. Истата постапка се повторува ако почнеме со левата подниза на десното стебло во postorder изминување..."

Иначе ова е извадок од предмет на електро: АСП (алгоритми и структури на податоци)
Ај да ве видам вие вака зборете цел час :)

Ја дур слушав све ова ме потсеќаше на: ка'мен, на ка'мено-ка'ме, до ка'мено-ка'мен, врз тај каме'н-каме'н... (со акцент...)

Да ја цитирам мојата професорка по историја од средно:

Втората светска војна ги засегала Европа, Русија, Америка, Јапонија, всушност Втората светска војна го засегала целиот свет па и ПОШИРОКО!!:tapp:

Да цитирам една школска од средно од час по историја (на тема религија..) ТОА Е БОЖЈОТО НЕШТО ШТО САКАЛО ДА СТАНЕ БОГ

Џандар... хммм незнам колку е убаво да си џандар да те опнат некаде на раскрсница да пафташ цел ден со раце натака навака или да се расправаш со секакви будали зашо треба да пишуваш казни да не праам муабет ако те стават некаде како полициско обезбедување па да се справуваш со толпа луѓе !!!

Јас пример во инфо биро бев и им викам сцена за октоподот на вихиром ..а овие ми дале ибра ибра и ето во реал ..како да не пффффффффффф

Еден млад старец седеше на дрвен камен и тивко се дереше во блиската далечина.

^ Такви работи пишував по тетратки пред 5-6-7-8 години... :))
У моментов само на ова ми текнува - Жив мртовец на коњ јаваше пешки...
:icon_mrgr

Имало еден слон голем
И кога ќе пиел вода настануваат плима и осека, а кога ќе прскал со сурлата настануваат монсуни.

Не постои снег, туку тогаш овците што се на планините ја губат волната и демек изгледа како да врне снег, а тоа е волна!

Не постои ноќ така нас ни се гледа од тоа што многу ни се спие тоа време.

Не постојат ѕвезди на небото, туку тоа е платно и навечер некои луѓе пукаат и од куршумите се прават дупчиња.

Влегувам у аптека и прашувам дали продават тетратки по коцки.
Таа продавачката ми вика, дечко ова не е бурекџилница.
Ах добро, нема врска и онака сум со точокот и викам јас.

Осата каса со осило, пчелата со пчелило, комарецот со комарило...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom