ФАН КЛУБ: ДЕБАР МААЛО

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Во овој фан клуб ќе се дискутира за сите фудбалски збиднувања, без некој да се плаши од банирање.
Ги повикувам да ја збогатаат дискусијата Cu2nt, Vaskopandev, GokiMilanelo, Armin06, Златко_македон, Armon ManUtd, Боби[Мкд] и сите други членови кој се фанови на Дебар Малло.

Васко, голот на Пандев беше многу сомнителен, како да ми играше со рака, по вториот обид, вистина ненамерно но топката удри во раката.

--- надополнето ---

Како што тргнале работите во Серија А, Интер годинава ќе го надмине и ланскиот Губентус.

Мислам дека беше регуларен голот барем според мене.Меѓутоа она што ме изнервира вчера беше третиот гол на Лацио кој беше постигнат од непостоечки фаул.Иако не ја спорам заслужената победа на Лацио!

--- надополнето ---

Не се знае Думан дали ќе го надмине ланскиот Ѓубреентус,иако се си бидува.Се додека во Јувентус го гледам Дедо Перо прва постава не се секирам воопшто!

Duman, да ти беа годините (а и професијата може да се каже) на рамниште на повеќето тука ќе те сфатев да отвораш секакви теми да менуваш клубови и да трескаш глупости ама збунувачкото е тоа што си најмалце дупло постар од повеќемината фанови во овој подфорум.

А ако ти е форумов место за тепање време и спрдавање со сите, ќе те молам да си најдеш друга занимација. Тетка Џеврие вика клуч за темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom