Македонија 24 ТВ

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.450
Поени од реакции
8.644
makedonija24-980x100.gif

24 саати вести? Како малку да ни беа досега...
Дајте филмови, музика, документарци, доста само вести, вести, вести, вести, вести............

еј а може место вести вести вести РЕКЛАМИ РЕКЛАМИ РЕКЛАМИ треба малку реклами да има не све вести,филмови,серии,цртани хахахахахахах ххаха

Вести - Прво ти кажуваат добар ден, и потоа ти ги даваат сите причини зошто не е добар.

А да не олабавеа малце, вести, вести, вести... аман више!

абе ова ќе биде веб страна со вести од македонија ,спорт и забава
ќе има секој ден едни вести во живо и снимени вести кој ќе може да се гледаат кога сакаш

интересна работа

Па има и некоја телевизија на кабловска - 24 што рекламираат вакво нешто за наскоро.

Ти озбилен си?
Побарај ја кај тебе на кабловска, ќе ја најдеш, веќе година постои и ништо не даваат, само рекламираат дека ќе има 24 часа вести.

Ти озбилен си?
Побарај ја кај тебе на кабловска, ќе ја најдеш, веќе година постои и ништо не даваат, само рекламираат дека ќе има 24 часа вести.

абе немам ја кабловска а и не сум од Скопје за да ја имам таа телевизија ај може Макс тв ќе ја стаат кога ќе почне

--- надополнето ---

Еве ја телевизијата па видете дали ви се допаѓа
http://www.makedonija24.mk/

имаше прееска сега изгледа работат на сајтот па го исклучиле целосно

timthumb.php

Makedonija24.mk е моментално во тест фаза, и би требалот да стартува за отприлика две недели. Телевизијата ќе биде бесплатна, ќе има 24 часа програма и ќе има емисии на барање (on-demand), вели Захарија Вулгаракис од Media Technology Group Скопје. Пример, ако сте ги испуштиле вестите ќе ви се достапни во рок од 45 минути на сајтoт за повторно гледање.

Ќе нема претплата, што значи бизнис планот на телевизијата е да заработува од реклами во секојдневната 24-часа телевизија, а ќе има и реклами пред секој on demand програм.

Гледање интернет видео значи и трошење на лимитираниот интернет сообраќај, просечен месечен лимит од 30-40GB, но г. Вулгарaкис вели дека пред се се фокусираат на емисиите на барање.

Емисиите на барање ќе се всушност и клучот за Македонија24.мк, бидејќи доколку стрима само програма во живо ќе ги има за конкуренција веб сервисите zulu.mk и web.maxtv.tv кои ги стримаат сите македонски телевизии на веб.

Извор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom