- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 534
- Поени од реакции
- 243
А ја игра некој играва воопшто? Јас не сум мн далеку кај 5-6 убиство сум кога ќе го удрат со кола ја играм онака во слободно време по малце.
Gi pominav site 21 glavni misii(21 slucaevi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ја игра некој играва воопшто? Јас не сум мн далеку кај 5-6 убиство сум кога ќе го удрат со кола ја играм онака во слободно време по малце.
Rockstar Games answered many gamers' prayers today by announcing that L.A. Noire is coming to the PC this fall. potvredeno od gamespot
они работат на случајот спротивно да се исплати.Само да не испадне како ГТА во стил за нормални перформанси да бара ПЦ од 1-2к евреИ.
Се надевам дека на мојов ке можам да ја играм dual core 2.5 Ge-force 9400 GT со 1 гб и 4 гб рамони работат на случајот спротивно да се исплати.
Минимални изискванија:Ja спушти некој за PC ? нека кажи први впечатоци или дали е зафркната за инсталирање?
--- надополнето: Nov 9, 2011 12:37 PM ---
Се надевам дека на мојов ке можам да ја играм dual core 2.5 Ge-force 9400 GT со 1 гб и 4 гб рам
По читање на коментарине играва не е доволно оптимизиранаJa спушти некој за PC ? нека кажи први впечатоци или дали е зафркната за инсталирање?
--- надополнето: Nov 9, 2011 12:37 PM ---
Се надевам дека на мојов ке можам да ја играм dual core 2.5 Ge-force 9400 GT со 1 гб и 4 гб рам
--- надополнето: Nov 9, 2011 12:39 PM ---
Минимални изискванија:
OS: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3
Intel CPUs: Core 2.2 GHz
AMD CPUs: Dual Core 2.4Ghz
RAM: 2GB
Hard Disk Space: 16GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB or Radeon HD3000 512MB
Па според минималниве ќе можам да ја играм јухуууууууууу
Runs like crap...
GTA IV all over again...Заклучена е на максимум 30 фрејма за пц