Хоби : Компонирање музика

• Креатор на темата Креатор на темата DreamCoder
  • Време на започнување Време на започнување

DreamCoder

По потрага на совршенство :)
Член од
15 ноември 2009
Мислења
77
Поени од реакции
9
Локација
Овдека :)
Една од моите омилени окупации ми е правењето на музика.Моите композиции кои се подобри ги ставам на интернет без некоја посебна причина.Другите видови на музика што ги правам како миксови или инструменталки со мое пеење не се во интернет мрежата.Има некој идеја како би се надоградил за да правам музика како Armin Van Buuren? :vozbud:

Една од моите омилени окупации ми е правењето на музика.Моите композиции кои се подобри ги ставам на интернет без некоја посебна причина.Другите видови на музика што ги правам како миксови или инструменталки со мое пеење не се во интернет мрежата.Има некој идеја како би се надоградил за да правам музика како Armin Van Buuren? :vozbud:

Хм ..па ти беше тој информатичарот шо ќе праеше експеримент....прво кажи ни во шо програм компонираш па да знаемее шо да ти понудиме.. иначе за Armin Van Buuern треба да имаш шмеќерска фаца..:toe:

Убаво е да компонираш.
Чекаме да чуеме сега што си зготвил...

Ево на овај иам поинтересни песни, иам уше еден, ама тој е подолг...

Ова не се компонирани песни бе ало! Миксање (лепење) на траки што не се ваши, не значи дека е и компонирање !!!

Ето, не сум знаел...

Шала на страна дај некој туторијал за Ableton читам работаш на него... :)

Неможам да најдам да симнам Програм за праење техно музика.. од трактор про неможам да најдам..де некој линк на пп

One of the best song is remixed by our DJ DraganIli ! Please if you like it , make him famous by comments,rates...etc.
Soon , there will be a download Link to a direct HQ mp3 file..
Enjoy! No CopyRight Intension ! ! ! !

Фино фино...ајде да го направиме познат момаков.

....
http://www.youtube.com/user/DJPerfectMusic
Ти ја праеше, целосно Acapella? значи освен пеењето(акапелата) друго се твое е ? Ако да, бравос. Ако ти е Mash-up, добро е, си го погодил key-to, а ако е ремикс од некој друг, а ти само ефекти некој имаш ставено, ко на Somebody told you how much i love you, тогаш нема бравос :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom