Loctite- каде во Скопје може да се најде?

• Креатор на темата Креатор на темата mantas
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
За тие што незнаат што е loctite а можеби го сретнале како друг поим(ќе објаснам на кратко) тоа е течност поточно вид на лепак кој се става на навојот на завртки-штрафови и на поголеми вибрации не дозволува штрафовите да се разлабавуваат лесно.
вака изгледа:
vw-brake-job-9.jpg

Дали некој знае кај има да се купи?
секаква помош е добредојдена

Aj koa ke najdes te molam kazi kade ima i mene mi treba. Ja gleav edni od wurth ama tie se lepis i vise ne se vadi :). Eventualno da se javis vo wurth da prasas za vakvo nesto

Ако не најдеш пробај со обична било каква фарба за метал
Постигнува приближен ефект како loctite

Ако не најдеш пробај со обична било каква фарба за метал
Постигнува приближен ефект како loctite

добра идеја ако не најдам локтајт во секој случај ке пробам вака

ако неможеш да најдеш ваков лепак ( сигурен сум дека во СК има побарај во некоја продавница за железарија , водовод , електрика , и да пази од оваа фирма знам дека има неколку вакви лепаци и кога купуваш пази кој ке го купиш затоа што има еден кој кога ќе го завртеш штрафот после може да се одврте само доколку прво го загрееш а другите со малце послаби) другата опција ти е да најдеш течен тефлон ( за метални водоводни цефки ) слично е на ова и многу добро ( сум пробал значи штрафот го завтрев со рака, клуч не сум употребувал и нема гајле засега супер држи

ако неможеш да најдеш ваков лепак ( сигурен сум дека во СК има побарај во некоја продавница за железарија , водовод , електрика , и да пази од оваа фирма знам дека има неколку вакви лепаци и кога купуваш пази кој ке го купиш затоа што има еден кој кога ќе го завртеш штрафот после може да се одврте само доколку прво го загрееш а другите со малце послаби) другата опција ти е да најдеш течен тефлон ( за метални водоводни цефки ) слично е на ова и многу добро ( сум пробал значи штрафот го завтрев со рака, клуч не сум употребувал и нема гајле засега супер држи

Да знам дека има повеќе видови, мене ми треба 242-243 тој послабиот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom