Кокошка станала петел

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Макфакс
prazno.gif
prazno.gif
20.04.2006 Сопствениците на една кокошка во Велика Британија не малку се изненадиле кога откриле дека несилката се претворила во петел!
Откако осум месеци редовно носела јајца, кокошката, што ја нарекле Фрик одеднаш почнала да кукурика в зори.
„Едно утро почна да кукурика. Никогаш не сум слушнал дека нешто вакво се случило”, изјавила Џо Ричардс, сопственичката на кокошката.
Покрај тоа што секое утро ја буди Џо, Фрик се тепа со другите петли и се обидува да се спари со бившите „колешки”.
Викторија Робертс од Здружението на живинопроизводителите, објаснува дека таква промена на полот се случува еднаш во 10.000 случаи, а како причина го наведува зголеменото ниво на тестостерони.

:icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll :icon_roll

Ете и петлите ќе несат јајца сега.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Има има случаеви се случува полудување

se sekavam porano koga bev kaj baba mi , taa cuva kokoski i petli , edna kokoska isto taka pocna da kukuriga ( za drugi simptomi ne znam :) ) i baba mi rece ovaa ne e na arno i zema ja zakla kokoskata :icon_lol: eh da znaese togas deka mozea u vesnik da ja pisat poznata da stane :pos:

Абе им влегол некој и им ја сменил и сеа будали ги праи

Е све сум видел ама ова не сум го видел. :) :) :)

Мора да е била америчка кокошката:)

LoooooooooooL
една станала машко .. сеа кокошка станува петел ... LoL :):)

Така де, кога ја крстиле „ФРИК“ што сакаат...
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Оваа не сакала да знае никој дека станала лезбејка, па затоа почнала да кукурика за да се прикрие што прави навечер со комшивката ...:bip:

Алита верви или не ама твоево беше најлогично објаснение до сеа :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom