Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

Не ми е тоа male, туку почетната буква на моето име а мислам и дека на многу одговори имам напишано дека сум девојка.

А кај па ти текна паркинг:pos2:

Оти имам пробано :) ( и тоа последниот пат беше таму :) )

Марија,Маријана,Милка,Мирјана,Магдалена,Маргарита,Мери,Матилда,Маја,Милица...те промашив?

Оти имам пробано :) ( и тоа последниот пат беше таму :) )

Марија,Маријана,Милка,Мирјана,Магдалена,Маргарита,Мери,Матилда,Маја,Милица...те промашив?
Е кај баш моето не го кажа:)

@Bertone :dudlac: :icon_lol:

највозбудливо место...секаде каде што има минимални шанси да налета некој возбудата е голема :vozbud:

Јас мислам во тунел е највозбодливо ( али не сум пробал )

На плажа бе внуци на плажа :)

Песок, вода ваму таму, па влажно све ... :vozbud:

На било кое место.Не е важно ни место ни време,само да сум со него,тогаш се ќе биде возбудливо.

Во амфитеатар или во канцеларија кај нашата млада асистентка, во авион, во парк преку ден.

Јас си возам, таа ми го пуши...Полека, си крстосувам низ градот, и уживам...закон филинг!
Инаку, во влез на некоја зграда...одлично, возбудувачки.

На место каде што има водопад. :vozbud:

Малецко, не се секирај, знам каде е. Сум бил таму (сам) и ке ти се допадне многу. Прекрасно е местото.:back:

Споени се темите,бидејќи се слични.Секој пат кога сакате да отворите нова тема одете прво на Пребарај!

Јас си возам, таа ми го пуши...Полека, си крстосувам низ градот, и уживам...закон филинг!
Инаку, во влез на некоја зграда...одлично, возбудувачки.

Закон, ама ако може да останеш концентриран на патот! Нема шанси, ке се учукам у прва бандера!:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom