Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

У тоалет у кафиќ, на скали у една зграда,позади машински факултет...

ххххххмммммммм има повеќе..... на кров на зграда онака под отворено небо...ѕвезди.....романтика, на скали у влез на зграда, во тоалет за време на журка кај другарка дома, во толает во кафиќ, ај доста ќе ми рече после некој измислувам!

khm... isto kako koka kola... skoro u sekoe vece kaj sto sum bil na nekoja zabava... dali bilo kafic, diskoteka ili kuka seedno... isto taka na klupa u park ili pak nekoe parkce megu zgradi kako primer megu kapistec zgradite ili karshi crven krst kaj jugodrvo. Isto taka i na rabtoa... i toa sigurno preku 60 pati.

нејчудно и најризично место каде што сум водела љубов е кај мене во зграда,меѓу приземје и прв спрат,на -15 степени.абе измрзнав,АМА ВРЕДЕШЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

...nekade na sredinata na Ohridsko ezero vo chamec...interesno...mnogu interesno beshe...

ja neam najcudno mesto(site bile standart-domasna atmosfera).....nego najlud i najsmesen vpecatok mi ostavi koga letovo eden par na samo sto metra od plazata se kleckaa vo pedalinka(ohridsko ezero-slavija)
:pos2:

Топ 10 места каде да водите љубов

Со вашиот партнер дали преферирате авантура или пак повеќе сакате ризик? Американската новинска агенција речиси 5 години собира информациии на темата каде најмногу се води љубов. Погледнете ги топ 10те места и видите колку од нив ги имате испробано или би сакале да пробате.

Најпопуларните места кај што парови водат лјубов се:
10. Под туш или када.
9. На хаубата од колата.
8. На билјардска маса.
7. Пресоблекувална соба во продавница.
6. Во кино.
5. Во лифт.
4. На трамболина.
3. Во кола на планина.
2. Во канцеларија после работно време.
1. Во џакузи.

Во авион!

А најидиотско, во ВЦ, додека брат и спие во една соба, мајка и во друга а татко и во дневна!

У влезен улаз у зграда! :back:

U kolata na muvacot dodeka on vozese i u edna polutemna ulicka u kapistec, kaj so site ne ispovidoa ali nema veze. bitno nie si pominavme super :sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom