Големиот брат - нова сезона

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
М

Мартин`

Гостин
Новата сезона на “Големиот брат“ ќе започне во почетокот на 2011 година на телевизија “Пинк“, а продуценската куќа “Емотион“ преку спотот ги повикува сите заинтересирани да се пријават и да бидат дел од новата сезона под име “Школа за познати“, со порака дека тие не плаќаат ѕвезди, туку ги ствараат. Во рекламата се сите бивши учесници во шоуто, а музиката е на Јелена Крлеуша користена за потребите на концертот “All About Diva“. Погледенете ја рекламата:

Искрено не гледам вакви шоу-а глупи ама кога дознав кој се пријавил од Македонија и доколку успее да влезе сигурен сум дека ќе имаме најинтересен преставник до сега.. останатите ги жалам :)

Искрено не гледам вакви шоу-а глупи ама кога дознав кој се пријавил од Македонија и доколку успее да влезе сигурен сум дека ќе имаме најинтересен преставник до сега.. останатите ги жалам :)

е ако кажеш кој е , со име и презиме добро. ако не немаш потреба да пишуваш

Добрар е спотов :) Радашин-ЅВЕРКА

ХААХАХАХХА Менгелот...леле мајке ми ако влезе шо ќе биде таму :pos2::pos2:

Ќе се гледаат пак глупости и карање друго тешко :) Без Радашин ќе има помала гледаност:pos2:

Треба да си многу беден у душата за вакво нешто да гледаш и да се смееш на тие ефтини и бедни дефиниции на шеги(ако можам така да ги наречам).

^^незнам дали се однесуваше за мене ..
како и да е ..
вероватно не го знаеш Менгелот која „будала“ е :)

Не е боки 13 на видеото погоре или се лажам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom