Слично... можам да замислам колку проблеми за кредит имаат Бред Пит и Анџелина Џоли. Таа не го ни сменила моминското презиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пред малку се расправам со комшивка која е наставник во училиште... таа е убедена дека во РМ има закон по кој Имињата и Презимињата се подложни на Правописна лектураод Институтот за македонски јазик
Женското презиме во Македонија
Грижата за зацврстувањето на женскиот облик на презимето треба да биде рамна на грижата што ја пројавуваме како народ спрема сите артефакти од нашето духовно културно наследство!
за некои работи (кредит) се докажува со документи од матична евиденција, за други работи пример за заедничка сметка полномошно со потпис од лицето.
И ТОЧКАод Институтот за македонски јазик
Женското презиме во Македонија
Грижата за зацврстувањето на женскиот облик на презимето треба да биде рамна на грижата што ја пројавуваме како народ спрема сите артефакти од нашето духовно културно наследство!
.
А сега како се викаш?So gluposti vi e temava.
Kako sakam ke si se vikam i vas toa ne treba da ve zasega i da iskazuvate "stav" po toa prasanje.
Skroz nebitno e za mene kakko se prezivala zenata na sestrata na drugarot na decko mi.
A i razbiram zaso.
Globalizacija.
pozzi4
Ne ti go razbiram prasanjeto, nesto probuvas izgleda interesen da bides, a?А сега како се викаш?![]()
А името машко ѝ е или женско?Во сабота правам регистрација и идната ми женичка ке се презива на СКИ
пффф ако сака нека нека се прекрсти не во ОВ не во СКИ нека е без презиме ич не ме засега важно е дека се сакаме![]()
Се надевам ке си го задржи женското име,белки нема да го промени.А името машко ѝ е или женско?
Се надевам ке си го задржи женското име,белки нема да го промени.А името машко ѝ е или женско?