Колку често посетувате читална?

на секој 5 години едвај ниеднаш во читална

Читалната е место во кое си наоѓаш симпатија? Или па?

Да беше овоа темава колку често посетувате кафичи дискотеки кладлиници ќе кажев многу многу ,али шо да прам ко никогаш не сум посетил читална ... , а за библиотека може таму да се излажам некогаш да зеам некоја историска книга дома да прочитам :D

Никогаш не сум бил во просторија наречена читална, уствари не, еднаш во градска библиотека баравме еден ненормален што читаше многу и поминав низ нејзе....

Овој збор како да го слушам прв пат во мојот живот, а камоли да одам таму.

Факултетот ми е со задачи решавање и некогаш кога нема да ми испаѓа некоја ми се дешава да го испошкртам листот и тропам со пенкалото по маса, а тоа е стварање бучава за другите и не сакам да им пречам, затоа дома :)

Факултетот ми е со задачи решавање и некогаш кога нема да ми испаѓа некоја ми се дешава да го испошкртам листот и тропам со пенкалото по маса, а тоа е стварање бучава за другите и не сакам да им пречам, затоа дома :)

На Градежен во читалните секако има секогаш галама, за задачи решавање таман е. А и редовно има студенти од ФЕИТ, барем преку ден а навечер чуварите знаат проблем да прават.

Само еднаш до сега пред неколку години и никогаш повеќе! :)

Не можам да учам кога околу мене има 2932145801454938545 луѓе и сите по нешто мрморат и повеќето од нив само зјапаат во книгите. Ме фаќа нервоза и веднаш си одам дома. Најубаво учам кога ќе си легнам на кревет, ќе си се изнарешавам и кога ќе ме фати дремка ќе си дремнам па после пак ќе продолжам.

Зема некој од бесплатните 100 членски карти во читалната Браќа Миладиновци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom