Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наводно загинало 14годишното момче што е прегазено на видеово. Има баш на Твитер доста дискусија, тука. Ме потсети случајот на еден наш тука, неповрзан со навивање.Никогаш не ја разбирам стокава, си идеш од сопствената држава дека не ја бива во другата и таму не само што не ја почитуваш таа култура каде си отишол по сопствена волја, туку сакаш да им ја наметнеш твојата, па и да им вандализираш нивна светост, добро им направи типот што им влезе директно со кола, само така со такво племе.
Discover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.www.facebook.com
Шиптарење е универзална работаНаводно загинало 14годишното момче што е прегазено на видеово. Има баш на Твитер доста дискусија, тука. Ме потсети случајот на еден наш тука, неповрзан со навивање.
Не биле у склад са њиним менталитетом, а кога праеа сачекуша на наполитанциве на автопат пред година дена мислам сигурно им се имаат јавено… како и да е, за друг пат циганиве ке знаат дека ке треба да се јават и да им најава расфорирање на една од најстарите групи во Рим.
Има фото и од другите паднати трансови освен двете помали коцки на нет.?Не биле у склад са њиним менталитетом, а кога праеа сачекуша на наполитанциве на автопат пред година дена мислам сигурно им се имаат јавено… како и да е, за друг пат циганиве ке знаат дека ке треба да се јават и да им најава расфорирање на една од најстарите групи во Рим.