"Не ми е јасно" со Весна Бејби Петрушевска

• Креатор на темата Креатор на темата Nik20
  • Време на започнување Време на започнување
ја еднаш ја имам само гледано емисијава и не ми се свиѓа Весна како шета низ студијото како мува без глава

Луѓе шо ќе бидне со емисијава денеска...сабота и недела од 18:45 ја даваат..е сеа поради ноа турскана серија шо ја има, покасо да не е преместена?

Барем кај Весна има аплауз од публика, за разлика од Јофе.

има некој јутуб канал од ова?
некој сајт нешто кајшто ги има сите говори на сител?

Случајно да има некој од форумот којшто работи во Сител. Ми треба последната епизода од "не ми е јасно", доколку може некако да се заврши работа.

Мене не ми е јасно кој воопшто сака да ја гледа Весна првин како појава па после како се друго? Толку ми е проклето одвратна и грда ми личи на Секиролика, друго што нема смисла за хумор и треска глупости, иритира ми буричка во дигестивниов систем и ме тера да блујам. Сите особини што ги мразам кај еден човек, тргнувајќи од неприродно однесување, се собрани во неа. Незнам од каде таа нус појава се проби на телевизииве. Ништо квалитетно нема да понуди, а ја буткаат. Се прашувам кој ли воопшто ја сака Весна?! Бејби бре?! :icon_eek:
2gugz0w.jpg

Се извинувам ако вознемирив некој, ама морав некаде да пишам што мислам за створењево.

како беше она за бејби...да имам ноги како Весна Бејби цел живот на раце ке одам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom