Најглупава Македонска Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Чај
  • Време на започнување Време на започнување

Најглупава Македонска Телевизија

• МТВ

Гласови: 26 14,4%
  • А1

Гласови: 72 40,0%
  • НАША ТВ (Точниот одговор е овој)

Гласови: 20 11,1%
  • СИТЕЛ

Гласови: 50 27,8%
  • АЛСАТ М

Гласови: 12 6,7%

• Вкупно гласачи
    180
Наша ТВ, има нешто за Советскиот Сојуз, не ми текнува како се вика емисијата, па ја гледам, а има и некои филмови. Сигурно не е најглупа телевизија. А1, МТВ, СИТЕЛ. Тие шо се у меинстрим. Порано на Канал 5 даваа убави серии, ама сега и овие почнаа со турскоиндиските, така да и таа отпаѓа. :)

Не знам дали сум во право , но :

Сител ги копира овие од А1.

во А1 имаше Ексклузив , а овие од Сител создадоа нешто слично, наречено Бекстејџ.

А1 прва си пушти турска серија , потоа и Сител истото.

А1 ги синхронизирање турските серии на македонски , сега гледам и Сител истото го прави со една нова серија.

А1 - На рапорт со Јофе , Сител - Не ми е јасно

А1 - Македонски идол , Сител - М2

Затоа , за мене најглупава македонска телевизија е Сител.

Најтапа телевизија А1!!! Порано беше многу подобра се даваа филмови,добри серии... А сега кога ќе пуштам телевизорот забележувам само лижење гз на Бранко и ЛИСЈАТА И ВОЛЦИТЕ
тоа е точно, меѓутоа ако гледаш така: на сител се вртат турски и некои малоумни индиски филми, и таму уште поотворено им се лиже гзна ВМРО, и кога ќе видиш ни тие ништо не им заостануваат на А1.....

тоа е точно, меѓутоа ако гледаш така: на сител се вртат турски и некои малоумни индиски филми, и таму уште поотворено им се лиже гзна ВМРО, и кога ќе видиш ни тие ништо не им заостануваат на А1.....
Партиски полтрони се и тие и овие, а и многу други телевизии. Исто важи и за невксот што се презентира, турски-шпански серии има на повеќе телевизии.
Поентата е што А1 се отворено антимакедонски ориентирани. Ене ти го УЧК изнад тебе, што мислиш зашто ги фали А1? Дека биле оригинални во презентирање на невкус, а Сител копирале?
Жими ашимов тоа му е причината. Размисли малку зошто сите Албанци ја сакаат А1 (ако веќе сам не можеш да го детектираш антимакедонизмот што го праќаат во етер).

Партиски полтрони се и тие и овие, а и многу други телевизии. Исто важи и за невксот што се презентира, турски-шпански серии има на повеќе телевизии.
Поентата е што А1 се отворено антимакедонски ориентирани. Ене ти го УЧК изнад тебе, што мислиш зашто ги фали А1? Дека биле оригинални во презентирање на невкус, а Сител копирале?
Жими ашимов тоа му е причината. Размисли малку зошто сите Албанци ја сакаат А1 (ако веќе сам не можеш да го детектираш антимакедонизмот што го праќаат во етер).

Точно :)

Не знам дали сум во право , но :

Сител ги копира овие од А1.

во А1 имаше Ексклузив , а овие од Сител создадоа нешто слично, наречено Бекстејџ.

А1 прва си пушти турска серија , потоа и Сител истото.

А1 ги синхронизирање турските серии на македонски , сега гледам и Сител истото го прави со една нова серија.

А1 - На рапорт со Јофе , Сител - Не ми е јасно

А1 - Македонски идол , Сител - М2

Затоа , за мене најглупава македонска телевизија е Сител.

Пост на место

Гледам само А1,алфа само кога има фудбал(шпанско првенство) и канал 5кога има (лига на шампиони) ,најглупава МТВ дефинитивно па сакаат да ги плаќаме за што нека кажат.

Си зеле дело сите нема што да се види освен препукување,натпереварување едни со други и серии.
Овие па од сител не утепаа со српски филмови,незнам дали уште дават се откажав одамна од гледање,но имаше еден период кога само ја рекламираа Лепа Брена и Жикина династија.Тооо народе давај Латас уште од вестите ги најавуваше:banned:.

Сител и А1,се моментално најглупави,по цели денови турски-индиски серии...стварно не сваќам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom