Најглупава Македонска Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Чај
  • Време на започнување Време на започнување

Најглупава Македонска Телевизија

• МТВ

Гласови: 26 14,4%
  • А1

Гласови: 72 40,0%
  • НАША ТВ (Точниот одговор е овој)

Гласови: 20 11,1%
  • СИТЕЛ

Гласови: 50 27,8%
  • АЛСАТ М

Гласови: 12 6,7%

• Вкупно гласачи
    180
Прво критика за креаторот на темата... си требал анкетата да ја поставиш да има повеќе за гласање не само една ТВ пошто дефинитивно има ептен глупи емисии!!!

Второ.. ЛУЃЕ!!! ЗАРЕМ ИМА НЕКОЈА ПО ГЛУПАВА И ПО ДОСАДНА ТЕЛЕВИЗИЈА ОД МТВ ???????????
Мтв до пред некое време беше ептеееееееен за никаде.. ма да и сега е али у последно време глеам се трудат барем да ја опраат па ке видиме шо ке биде.. а за конкуренција дека има по глупавост на телевизиите има и те како!!!
Значи збориме за општо глупава телевизија не збориме за која дава добри преноси на лига на шампиони која дава турски или индиски серии... ако глеаме реално А1 е нај јака и најгледана македонска телевизија па затоа има и еден куп реклами... немој само да ме нападнете сеа значи зборам реално ако се гледа...
Канал 5 е според мене 2ра по ред од најгледани после се сител па телма па така натака...

Тоа што од медиумите си прават политички игри е друг муабет да не речам злоупотреба на медимускиот простор а у последно време бајаги го претеруваат - им нема крај!
П.С ви текнува на АМАЗОН? КРТ... шутел бтр и сличните телевизи ко нив?:) на нив им немало никад конкуренција али не е битно - само мало присетување :)

ТЕЛМА под итно да се стави на гласање :)

Стварно, Телма фали као национална тв, а Наша ТВ као локална тв треба да се тргне. Или да ги стави сите 548 локални тв на гласање

Сител е булшит..тешки гзолижачи на владава,па бумбаросување а тоа драги читатели(и посетители) не е објективно информирање..единствен медиум каде што барем вестите се професионални и каде работат најдобрите кадри се А1 и секоја чест за нивните вести...ама ова со ЈОФЕ разочарува дефинитивно...некако како да си зборува сам себе,башка и глупата серија со волците со сеча со моторни пили..тука утнаа,инаку А1 беа и се независен медиум така да вестите им се ОК но програмата ја утнаа со јофе и ефтини серии+премногу реклами..добро сепак ЦСИ го пуштаат уште..а овие па бумбаросаните не ги поднесувам посебно латас бидејќи крајно непрофесионално информира на вестите т.е не информира туку дава свој(диктиран) комент за настанот или во превод лижење на власта.

После сител секако е наша.

BullShit.gif

A1 - BULLSHIT
SITEL - EXTRA ENORMOUS BULLSHIT
ALFA TV - POOP (small bullshit)
KANAL 5 - EXTRA POOP
TELMA - BULLSHITTY
НАША ТВ - БУРЕК (ЧИТАЈ: BULLSHIT)

Само ТЕЛМА ја поштувам затоа што секоја вечер даваат филмови, најчесто добри. Другиве се срање невидено. Поготово ми се гади од А1 и СИТЕЛ, али морам да признаам дека гледам А1 Ексклузив ради Иванна, иначе емисијата е катастрофа.

Наша тв слободно може да се преименува во Бурек тв
а А1 го потекјоа со тоа дека имало упад во телевизијата и според мене од денеска е најглупа телевизија според ова направеното завчера

Сите се срања.Алфа може да се каже дека најмалку ме нервира а Сител е најидиотската телевизија.

Вечер на Сител во 19.30 ЕКСКЛУЗИВНО ќе го има Битката на Неретва :vozbud: па по ова може лесно да се заклучи која е најретардирана телевизија.

a1 e нај глупата телевизија за мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom