Пинк 15 - Македонија

Audiofil, стрпи се од такви навредливи зборови и реченици :). Последните неколку мислења ви се избришани, ама ти прв си почнал. Нема потреба од вреѓање, сега останувам само на опомена па ве молам да го испочитувате моето барање или во спротивно ќе треба да делам картон, а не сакам.

неофицијално,АлфаТВ е продадена за 15 000 000 на Пинк,откако Наков ја купи за 7 000 000 евра...

Познатиот бизнисмен Штерјо Наков вчера одби да објасни зошто решил да се откаже од „Алфа“. Ви го пренесуваме телефонскиот разговор со него:

Господин Штерјо Наков, вие сте на линијата?
- Да, ние сме.
На телефон е Бранко Ѓорѓевски, новинар на „Дневник“
- Тоа не ми значи ништо.
Само ви се претставувам.
- Да, кажете, моментно возам.
Сакам да ве прашам за мотивите за продажбата на телевизијата.
- За „Дневник“ не сакам ништо да изјавам.

http://dnevnik.com.mk/?ItemID=5D435AA0E6E2384FB7960E937AA13618

Па барем одговорил покултурно, а не ко тогаш на А1 кога им рече: Што к*р ве боли вас? :)

Цицки обожавам да гледам, само не на блгарски и серпски певалки, одвратни селикони имет.

А Ф1 има и други локации кај го давет :smir:

Ма и селикони да се гледа не е лошо :pos2: Ф1 убаво е со македонски коментатор и све остало..Али барем ќе ја завршат оваа сезона на Алфа.

неофицијално,АлфаТВ е продадена за 15 000 000 на Пинк,откако Наков ја купи за 7 000 000 евра...

Тежок бизнис ова!!

абе им стои на Алфа програмата за Четврток, Петок,Сабота,Недела веќе подготвена ама видете за Сабота што програма ќе има
Capture.jpg

--- надополнето ---

Capture.jpg

А да дадевте некоја релеванта информација наместо ФБ коментарчиња и лајкови?

ne e tocno toa pink ima podneseno baranje za promena za sopstvenickata sruktura vo sovetot na radio difuzija sto ke se odrzi vo petok na 12 noemvri taka da pink ostanuva vo mk i ja kupuva alfa...pozdrav..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom