Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брука за тебе,каде зивееше твојот татко и со бесе он прасај го,па така има и од нас кој посакуваат таков канал.Резил,Брука,Срам! Други зборови не ми одат на памет.
катастрофа !!! и така ги немам пинк и дм сат на тв...оваа ке ја бришам под итно ако ми се појави на било кој тв дома.....да се плукнам во музиката што ја имат и во филмовите !!! Абе земајте гледајте discovery или History !!!
за програмската шема уште е рано да се критизира,почекај малку со критиката (негативна),прво нека почнат да емитуваат програма,можда бидеме и позитивно изненадени...срамота е да се гледат кич и шунд,навистина срамота !!! И после нема да сме 100 години назад !! Со вакви телевизии !!!
i ke davaat mnogu dobra program odlicna so filmovi serii mozda i sport... se na se top televizija ke bide edvaj cekam da pocne..
Гледај ти тоа, јас ќе си чекам Пинк МакедонијаАјде нека почне
Ke ja gledam televizijata samo ako prenesuvaat Germansko fudbalsko prvenstvo i pod uslov da pustaat navecer rock koncerti da gledame i nikogas da ne se pusta Grand Show i ostali sranja , ako NE togas nema mesto na mojot TV za taa selska programaali dzabe mi e so zboram sea koga nekoj ropak ili kopac edvaj ke ceka da mu pocnat seljackive pesni i showa .