Пинк 15 - Македонија

А секаде ќе се пренесува или само на Тотал ТВ?

Браво, одвај чекам :tv:
Барем нема да чекам некоја од нашите телевизии да дава некоја серија две години по прикажување на Пинк.
Мислам дека не е национална концесија :toe:

Дури и да не ја даваат Каролина ќе продолжиш да гледаш?

И на што личи ова? Ако бе ако,штом почнале со контаминација на народот со разно разни срања по ТВ и ова ќе го проголтаме некако.:kesa:

Pink Montenegro (Црна Гора)...пред 2 години пренесуваше Премиер лига, така да не даваат само “срања“ на оваа телевизија.

Мора да признаам дека одамна вејќе не гледам ТВ. Бидејќи по цел ден работам , а кога имам слободно време, сум пред ПС- то. Иако на 1 метар до мене е и ТВ-то, колку да подѕирнувам нешто, ( а нештото што ќе го видам најчесто вејќе сум го видел-слушнал на нет). За мене Телевизијата е вејќе минато.
Последниве денови ме ОТРУ женатами, со прашањата од типот. - “Е. сега зошто нема ТВ Пинк, ЕУРОСПОРТ и ФОКС“, -“Оди да прашаш во кабловска“, -“Нема да му плајќам п....му мајчина“.
Навистина јас си го окркав деновиве, а богами ако не пуштат за брзо и кавга че имам. :-)
За тв пинк не ми е лично жал, ама за овие другиве, женичкава си ги гледаше и си беше мирна, немав главоболки, ко сега.
Готов сум и сателитска да и купам само да не ме труја и да не ми досадува.
АМАН нека пуштат било каква пинк, само да не ме труја. :jaj:
ПС.
Све че то народ платити.

--- надополнето ---

Од 01. ноември ќе стартува "Пинк Македонија". Регионалната дигитална сателитска платформа Тотал ТВ ја прошири својата програмска понуда за два нови телевизиски канали од продукцијата на медиумската групација "Pink Media Group" . Се работи за комерцијални телевизиски канали "Пинк.си" (Словенија) и "Пинк Македонија". Емитувањето на "Пинк Македонија" стартува на 01. ноември."

Ова е 100% сигурно, не е заебанција. Прашува женатами?:toe:

Ова е 100% сигурно, не е заебанција. Прашува женатами?:toe:
Не е заебанција ;)

pink%20mk%20600.jpg

хахахах ја па мислев по насловов шо го шрочитав набрзина дека Пинк у ноември ке пее у Македонија. :pos:
Во врска со темава...ќе се убијам! Не нема, ќе гледам сега Пинк тв.јаоооооо :uvo: :tapp:

^ Хаха и јас исто си помислив кога ја видов темата, а не ја дочитав :)

Абе не се вадете сеа, знаеме дека 24/7 ќе ви биде на пинк. (се шалам) :)

Мислам дека името на нашата ни мила земја би било наубаво да го смениме во Република Селска Македонија. Општо прифатено ќе биде од сите. Т.е. 90% од луѓето кај нас, а верувам и од Јужните ни соседи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom