eJahan - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ви подобро платена работа.. работете и тука Пољак отворил Q5 фирма супееееееееееер :)

А со тоа 1во ниво веќе ќе можам да се борам и работам на другата работа Explore mines и да праќам invite?

Се имаш тука објаснето прочитај си кога ти се отвараат работите http://wiki.ejahan.com/index.php?title=Puberty

Когај ќе ја враќаме територијата ?

Реков да направиме 150+ жители и враќаме најмалку 1-2 региони ;)

Ондак има време ехехееееееееееееееееееееее!

Моментално имаме 92 со викање еден ден на пријатели и поактивно пишување за и останатите да ѕирнат можеме и за една недела највеќе и тоа, само првите два дена добивме околу 50 играчи зошто да не направиме и 150.

А со тоа 1во ниво веќе ќе можам да се борам и работам на другата работа Explore mines и да праќам invite?
Ке можеш Explore mines, мислам дека ќе можеш да покануваш ама не сум сигурен, а ке можеш да се бориш кога ќе стигнеш второ ниво, т.е Martial level 1.

Си направив карактер еве сеа баш го тренирав и работев ама не ми е јасно како се собираат тие ЕП.Веројатно со работа и со тренинг.И дали кога ќе ги соберам 15 ЕП автоматски ќе ми се отвори опцијата за да копам руда итн.?

Си направив карактер еве сеа баш го тренирав и работев ама не ми е јасно како се собираат тие ЕП.Веројатно со работа и со тренинг.И дали кога ќе ги соберам 15 ЕП автоматски ќе ми се отвори опцијата за да копам руда итн.?

1 ден.

Работење (+1 поен, +3 за првиот ден)
Тренирање (+1 поен)
Козумирање храна (+1 поен)
Дневен логин (+1 поен)

После 15 поени можеш да копаш и руда, да покануваш пријатели. После 35 поени можеш да се бориш а после 60+ да гласаш.

Економијава ни е тапа мора да завземеме регионите и со тоа би требало да ни се подобри економијата барем јас така мислам така.

Економијава ни е тапа мора да завземеме регионите и со тоа би требало да ни се подобри економијата барем јас така мислам така.

Хах што има врска Економијата со регионите и така во останатите нема ни граѓани ни пак фирми, и зафркнете да гледате она инфлација и слични работи лесно може да се среди тоа ако ни го вратат златото (800-1000) со неколку нови фирми ќе се управи еве засега имаме 4 компании активни во Македонија (Q1 храна и Q2 џус државни) + има уште една компанија за оружје Q1 како и денеска најнова Q5 џус... за пола месец работа не е лошо ;)

е таа Q5 не сум ја видел тоа е веќе напредок извинте моја грешка.

Веќе почнав да работам вo Q5 за сокови. Добра дневница има :)

Дај донирајте некое лепче на BojanRnR, неам пари за греота сум, од работава 0.5 денари зимам дневно. :(

Дај донирајте некое лепче на BojanRnR, неам пари за греота сум, од работава 0.5 денари зимам дневно. :(

Де бе па и ти таман ти е 0.5 за леб да си купуваш понатаму ќе има и повеќе, да средиме 150+ играчи и да ни ги вратат талата ќе имаме и повеќе фирми и ќе го контролираме MM-то сега тоа е тешко.

Џабе, кога кај нас леб има само со 1 ѕвездичка...

Q1 леб - 1 сила на ден ти дава - 1 сила губиш кога работиш
Q5 леб - 5 сила на ден - 5 сила губиш со работење (со нормална работа)

А за Q5 да направиш треба 300+ тала така да ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom