Комшии :)

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување
`AnGe|4E` напиша:
Site gi sakam za komsii,site mi se mili :wink:
ragazza - da se majtapime po bitolski,da mi kazva za klinikata i da frlame pari na cevli i obleka ko nenormalni :icon_lol:
Tha-Bitch - da JADEME onaka GURMANSKI,da me inspirira da se zapisam na arhitektonski,da se zezame i da akame niz Gtc :icon_lol:
FortunE - da me koregira,kontrolira i da ja konsultiram :) (i da mi ja pegla kosata :pos: nema da se macis mnogu,prava mi e:icon_lol: )
Mici - da me polni so nejziniot optimisticki duh(so koj e prepolna :pos:) i da me uci da vozam rolerki :)
Virus - da me smee,da mu cepkam vo Nokiata,da go zezam deka e zaljuben i da me nosi vo kino na romanticna komedija :icon_lol:
Lou - da me uci da sviram na gitara,namesto brat mi,da me uci germanski,da zborime za rock i da mi drzi lekcii "mala si,imas vreme za vodka" :pos:
Bibika i Divine - oti mi se mili i fini i rado bi piela kafe so niv :wink:
Teta vetva stom dom Bitola odime Solun po cevli , balerinki za tebe i nesto povisoko za mene :)

Јас би си ги земал dwa , ac|d , RealGirL , UnMistakable и ние би си седеле цел ден пред пц со 5-6 штеки до нас .. и една кафекуварка да ни вари кафе ... и да имаме 1ГБ конекција .. и да немаме лимит за даунлоад ... и така

Mac)) напиша:
Е вака ќе праиме :
За комшии сите од кајгана...
Е сеа за председник на цело маало че го стаиме Acid...потпретседник ќе биде Divine....За благајник го тураме Garfield
Односи со јавноста меѓу нашето и другите маала ќе водат Vardarce и Marina_Oh....онака со карактеристичен акцент да бидат....
Следно шо ќе праиме е реклама за нашето маало....Да не знаат сите...
Као најманекенски фаци на кајгана,у рекламата ќе ги туриме Batistuta,Sch00lGirL и Tha_Bitch....Тука ќе влезе и BiBika за да ги шармира сите со својата неодолива насмевка....
За ред и мир у маало одговорни ги ставаме Vodkamixx,Tonchie,Bushav и Macedalien....
За све техника и такви ствари у маало(и интернет обавезно)го ставаме одговорен krusha03 заедно со Duffy ко помошник....Duffy исто така ќе го задолжиме да ни напраи еден постер зашо он за такви работи награди глеам добивал...
Тие неактивните членови че ги стаиме на аргатска работа...Да ни изградат едно Диско...
I am a Bitch и The_Bitch ќе ги стаиме одговорни за увоз-извоз и за царина...па наааа шо ќе влезе некој шо не треба...:):)
Mr.Wicket ќе го задолжиме да ни шверцуе цигари внатре....и то би било то....

Абе кај си ме стаил за ред и мир мене бе, ја може само за неред и немир. :) :) :)

`AnGe|4E` напиша:
Bibika i Divine - oti mi se mili i fini i rado bi piela kafe so niv :wink:

Да ти дојдеме Битола ние, или ќе дојдеш ти Скопје (на собиранкава) или па ќе дојдеш посебно еднаш кај мене еднаш кај Бибика на кафе? Додека се направи комшилукот де:icon_lol: :je:

Kako sakate! Za sobirankava ne se prijaviv..izgleda ne doagjam,nema da imam vreme :( Da mi dojdete dvete Bitola najarno ke e!! :je: :wink:
Oti duri da dojdam jas Struga ke treba da dojdi leto :pos:

`AnGe|4E` напиша:
Kako sakate! Za sobirankava ne se prijaviv..izgleda ne doagjam,nema da imam vreme :( Da mi dojdete dvete Bitola najarno ke e!! :je: :wink:
Oti duri da dojdam jas Struga ke treba da dojdi leto :pos:
ај бе дојди на собиранката зашо многу ќе не има таму (и јас ќе идам ) Би сакал да ми бидеш прва комшика :)

Virus напиша:
ај бе дојди на собиранката зашо многу ќе не има таму (и јас ќе идам )

Toa na pp,ne bidi sea off topic :wink: Pisi za komshii! :icon_lol:

Абе би ве собрал сите и би ве ставил во една зграда да ми бидете сите комшии и сите да бидете мрежно поврзани и сите да си идеме едни кај други за да видиме како му иде на комшијата (мислев да идеме едни кај други преку Remote Assistance) :):):):) :lud::lud::lud:

од десна страна мацедалиен и од лева страна дивине и другите си ги имам во комшии како добри

Insane напиша:
Јас би си ги земал dwa , ac|d , RealGirL , UnMistakable и ние би си седеле цел ден пред пц со 5-6 штеки до нас .. и една кафекуварка да ни вари кафе ... и да имаме 1ГБ конекција .. и да немаме лимит за даунлоад ... и така

A mene koj me e*e?

Ne be,ti treta violina :pos: Za rezerva te cuvaat,ako otkazi nekoj....:pos:

Ја сакам посебен стан за мене и жена ми...хехе

ama fintata e koi ke ti se KOMSII!!jas seuste razmisluvam..ke pisam post pokasno!!

eci^^^ напиша:
ama fintata e koi ke ti se KOMSII!!jas seuste razmisluvam..ke pisam post pokasno!!
Само пробај да не ме стаиш у комшилук!:pishtoldz

Vaka sega...so mene ke ziveat tweety i pinky poso mi se ko sestri i mnogu gi sakam!

..prvi komsiki ke mi bidat schoolgirl i angel4e poso najmnogu mi ide muabetot so niv,sekoj den ke si ideme na kafe edni so drugi...
...divine ke bide nad mene i ke mi pomaga vo sekojdnevnite obvrski,ke me sovetuva vo vrska so shoppingot i ke mi dava zelenki,a ja za vozvrat ke bidam sekogas nasmeana..fortune ke me poprava koga gresam i ke mi pomogne da donesuvam odluki vo vrska so deckovcite!
..onie so imaat BITCH vo imeto ke me zastapuvaat pred javnosta,so niv ke sedam na kafe vo ramstor..
..duffy,mr.wicket i dwa se vo stan pod mene(od pricina sto kaj niv sekogas ima zurki,pa da ne mi se srusi tavanot vrz glavata)..znaci kaj niv na zurki so mnooogu pienje..
..desno od mene bi sakala da bidat adminite,posebno Acid i Misticen,kaj niv ke odam na edukacija,pa moze nekoj den i ke gi zamenam!..levo go staam Virus,za da mi e blisu koga ke mi se rasipe PC-to,pa go nosam vednas kaj nego!
..Mac i Realgirl i nivniot stan pretstavuva sinonim na romanticno gnezdo,nema da gi zamaram mnogu i da im se mesam vo brakot ama kuma si e kuma..sakam sekoja nedela na rucek kaj niv da idam!
..Insane, Marina_OH i drugite koi gi ispustiv(ne i zaboraviv),sakam da mi se rasporedeni niz zgrada kako najdragite i najcool komsii na svetot!:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom