Комшии :)

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување
Нова тура -
дотичната, самара, батистута, волф, гижо

. . . и ќе воведеме строг визен режим за влез у наше маало :icon_lol:

па би сакала комшии да ми бидат ,vodkamixx,marina oh,batistuta,marketar,i mn. dr.

Batistuta напиша:
. . . и ќе воведеме строг визен режим за влез у наше маало :icon_lol:

Аааа..епа чим така,ние ќе идеме со реципроцитет,аааа..па...најпосле па...наааа шо ќе влезете па вие па у наше маало..хм!!!:baeh:

Јас би сакал сите што не ме мразат да ми се комшии/ики и да си се дружиме па и на едно кафенце ракииче да со одиме кеј едни на други

bibika напиша:
Аааа..епа чим така,ние ќе идеме со реципроцитет,аааа..па...најпосле па...наааа шо ќе влезете па вие па у наше маало..хм!!!:baeh:

Претседателот на секоја месна заедница ќе поседува нешто како дипломатска патна исправа за слободно движење низ сите маала :icon_lol:

Одма ќе мора да се отвори и некој локал за собиранки, еве предлагам тоа да биде меана (ко у мак. народни приказни :icon_lol: ) наместо кафич.

А читална ќе имаме,или библиотека ќе се вика? Мислам кога ќе решиме така по комшиска линија да читуцкаме? :)

Знаеш што? А да те преселам ја тебе у мое маало и да ги надминеме одма сите технички работи,ко со едношалтерски систем? :)

Batistuta напиша:
Одма ќе мора да се отвори и некој локал за собиранки, еве предлагам тоа да биде меана (ко у мак. народни приказни :icon_lol: ) наместо кафич.

Ма доаѓам и јас од одма со вас! Немој да не сте ме примиле :pishtoldz

goddess of chaos...msv...mesaja...gizo...i marina oh...ali taja i mi e komsika...mislam de vo ist grad sme...

Е вака ќе праиме :
За комшии сите од кајгана...
Е сеа за председник на цело маало че го стаиме Acid...потпретседник ќе биде Divine....За благајник го тураме Garfield
Односи со јавноста меѓу нашето и другите маала ќе водат Vardarce и Marina_Oh....онака со карактеристичен акцент да бидат....
Следно шо ќе праиме е реклама за нашето маало....Да не знаат сите...
Као најманекенски фаци на кајгана,у рекламата ќе ги туриме Batistuta,Sch00lGirL и Tha_Bitch....Тука ќе влезе и BiBika за да ги шармира сите со својата неодолива насмевка....
За ред и мир у маало одговорни ги ставаме Vodkamixx,Tonchie,Bushav и Macedalien....
За све техника и такви ствари у маало(и интернет обавезно)го ставаме одговорен krusha03 заедно со Duffy ко помошник....Duffy исто така ќе го задолжиме да ни напраи еден постер зашо он за такви работи награди глеам добивал...
Тие неактивните членови че ги стаиме на аргатска работа...Да ни изградат едно Диско...
I am a Bitch и The_Bitch ќе ги стаиме одговорни за увоз-извоз и за царина...па наааа шо ќе влезе некој шо не треба...:):)
Mr.Wicket ќе го задолжиме да ни шверцуе цигари внатре....и то би било то....

Не е интересно вака по улоги бе.. комшилакот ти е слободна работа, секој се дружит со секого ама без обврски :)

Mac)) напиша:
Е вака ќе праиме :
За комшии сите од кајгана...
Е сеа за председник на цело маало че го стаиме Acid...потпретседник ќе биде Divine....За благајник го тураме Garfield
Односи со јавноста меѓу нашето и другите маала ќе водат Vardarce и Marina_Oh....онака со карактеристичен акцент да бидат....
Следно шо ќе праиме е реклама за нашето маало....Да не знаат сите...
Као најманекенски фаци на кајгана,у рекламата ќе ги туриме Batistuta,Sch00lGirL и Tha_Bitch....Тука ќе влезе и BiBika за да ги шармира сите со својата неодолива насмевка....
За ред и мир у маало одговорни ги ставаме Vodkamixx,Tonchie,Bushav и Macedalien....
За све техника и такви ствари у маало(и интернет обавезно)го ставаме одговорен krusha03 заедно со Duffy ко помошник....Duffy исто така ќе го задолжиме да ни напраи еден постер зашо он за такви работи награди глеам добивал...
Тие неактивните членови че ги стаиме на аргатска работа...Да ни изградат едно Диско...
I am a Bitch и The_Bitch ќе ги стаиме одговорни за увоз-извоз и за царина...па наааа шо ќе влезе некој шо не треба...:):)
Mr.Wicket ќе го задолжиме да ни шверцуе цигари внатре....и то би било то....
Абе мене за манекенска фаца ме сметаш?!?Не бива така,јас ќе стојам пред маалските порти и ќе ги плашам непожелните гости со моето rrrrRRRrrrR... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Ех ама нема исто да те плаќам као за рекламата немој да си помислила ејјјј....
Ај сеа нова кандидатка за реклама ми требе....ај

Site gi sakam za komsii,site mi se mili :wink:
ragazza - da se majtapime po bitolski,da mi kazva za klinikata i da frlame pari na cevli i obleka ko nenormalni :icon_lol:
Tha-Bitch - da JADEME onaka GURMANSKI,da me inspirira da se zapisam na arhitektonski,da se zezame i da akame niz Gtc :icon_lol:
FortunE - da me koregira,kontrolira i da ja konsultiram :) (i da mi ja pegla kosata :pos: nema da se macis mnogu,prava mi e:icon_lol: )
Mici - da me polni so nejziniot optimisticki duh(so koj e prepolna :pos:) i da me uci da vozam rolerki :)
Virus - da me smee,da mu cepkam vo Nokiata,da go zezam deka e zaljuben i da me nosi vo kino na romanticna komedija :icon_lol:
Lou - da me uci da sviram na gitara,namesto brat mi,da me uci germanski,da zborime za rock i da mi drzi lekcii "mala si,imas vreme za vodka" :pos:
Bibika i Divine - oti mi se mili i fini i rado bi piela kafe so niv :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom