Комшии :)

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување
Комшии а . . . епа Ејсид, Мистичен, Бушав, Урбан веќе ми биле комшии во маало и не сум имал мака со нив така да влегуваат во комбинација :)
Па може да ги додадеме Водка, Гижо, Грим, Торчо, Тончи, Еко . . .
Од жениве Дивајн, двете Бич, Скул Грл, Мици и други.
И уште нешто, ќе идеме во некое маало со куќи само, онака у амерички стил, пошо у зграда не е филм + тепачка кој да биде претседник на куќен совет, па кој платил/не платил за чистачка, па се покварила вратата од влезот, па лифт не работи, па поплава кај овој од трети и водата на втори отишла, пожар кога е обратно, па некој мочал у влез или у мезанин и ќе испадне ко скечот ”Европа у маало” од К-15 :icon_lol:

Јас забораив вчера да го кажам и Macedalien.
Тууу кај бива комшилук каде што сите се стрејт?:kez:
Мора да има некој што ќе фаќа кривина :icon_lol:

Ми се свиѓа замислата на Батистута ... со куќарки бо амерички стил мх, мх, мх!
Моите комшии би живееле околу мене нели, а кога ќе се собереме недела (дека слободен ден) во огромните ни дневни соби ќе изгледаме вака: покрај прозорот на масичка за двајца седнати Мандрак и Сагаква и си муабетат нешто тивко фатени за раце ... другиот прозор зафатен од Маце и вардарче, и тие нешто скришно си општат ... на трпезариската голема маса со 8 столици (и две придадени малечки, дека вечно тука тешки мубаети се дешаваат па резерва мора) седнати Мистичен, Ацева, Еко, Карлито Бриганте, Јаков, Бибика, Алита, Форчн, Девилиш и Гарфилд и општат ли општат ... во дворот играат фудбал Батистута, Андроник, Сторм и многу други (не ми текнува сега, ќе надополнам) дека се преуморни од претходните неделни дискусии ... а на малата масичка во дневната, на две убави комотни фотељи уз кафе, цигари и кикиритки јас и Ејсид тераме сеир.
Леле екстра провод:bip: :je: :je:

Mac)) напиша:
А мене не а?????
Ај ќе видиш ти јас коа че праам маало тебе најлош стан има да ти дам....
Без WC и без парно........
Мац,тебе цимер ќе те праам :icon_lol:

паа... Годес и Месаја у пакет, Марина, МСВ, Мици (да ме расположи) и.... а да Самара (да не морам да клинкам пола саат до кај неа) :)

Би го земал Сталин,Мац,Ај ем а бич,БоБо,Бебе11,Шмизличка,Дивин,Доубле_Ф....може и некои други што не ми текнуваат во моментов

Epa jas poso ne znam mnogu luge od forumov malo maalo ke bide ova
SchoolGirl,Mac)),WalkerGirl,Tonchie,MR.Wicked i tolku :):):)

abe zaebi maalo, ke pravime Kajgana city!

site bi ve zemala, ali nemozam bez Petar, glufce (samo da ne se karaat) BraT mi, site bitches, site azisi, site ohrigancinja, plus doti4nata, bushav, torcho, dimitarc, i site administratori i moderatori. Pa mora nekoj da pravi red. Jebiga, mnogu ste da ve imenuvam site.

Samara напиша:
abe zaebi maalo, ke pravime Kajgana city!

site bi ve zemala, ali nemozam bez Petar, glufce (samo da ne se karaat) BraT mi, site bitches, site azisi, site ohrigancinja, plus doti4nata, bushav, torcho, dimitarc, i site administratori i moderatori. Pa mora nekoj da pravi red. Jebiga, mnogu ste da ve imenuvam site.

нцк.... после досадно ќе ми биде :)

Епа вака.. ќе живеам заедно со Самара... Секое сабајле онака, коа ќе излезе да постила алишта на терасата, ќе се види со ДимитарЦ од спротива. Тој и Глуфче заедно ќе живеат и многу ќе се сакаат. Одма од лева страна ќе биде Tha-Bitch со Doti4nata, они заедно ќе живеат, онака лезбејски :Р Десно од мене ќе живее Ејсид и брат му, на два спрата, ејсид на првиот, мистичен на вториот, секако со своите жени. Во зградата близу мене ќе живеат сите админи/ки и модератори/ки. На крајот од улицата, во рушевините, во онаа зградата темна, ќе бидат сите кајганци што немат ниеден пост...

Петар-МКД напиша:
Епа вака.. ќе живеам заедно со Самара... Секое сабајле онака, коа ќе излезе да постила алишта на терасата, ќе се види со ДимитарЦ од спротива. Тој и Глуфче заедно ќе живеат и многу ќе се сакаат. Одма од лева страна ќе биде Tha-Bitch со Doti4nata, они заедно ќе живеат, онака лезбејски :Р Десно од мене ќе живее Ејсид и брат му, на два спрата, ејсид на првиот, мистичен на вториот, секако со своите жени. Во зградата близу мене ќе живеат сите админи/ки и модератори/ки. На крајот од улицата, во рушевините, во онаа зградата темна, ќе бидат сите кајганци што немат ниеден пост...

пу пу скраја да е..... ако сакате да завршам у ментална болница тогаш ок... :icon_eek: :icon_roll

Шо бе комшии ко вас ја од интернет абер нема да видам цела конекција ќе ми ја јадете....Поготово Sch00lGirl i Acid.... :smeshko: :smeshko:А за комшии коа ќе ве видам на собиранката па ќе решам

Го заборајф Маце МАЦЕ ГО ЗАБОРАЈФ!:nesvest: :kajg:

Петар-МКД напиша:

aman we od kaj ova go iskopa:pishtoldz :star: :ija: :ija: :lud:
ja i ona mozda :cug: ili :angry3: ama tvoevo ne go biva...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom