Комшии :)

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Замислете дека сте во едно супер маало.. дружба, смеење, игри, заедно излегување, па и по некои љубовни искри меѓу комшиите :) Прашањето е, кои комшии? Кои би сакале да ви се комшии (соседи де :kajg: ) од форумот? Не кажувам точно одреден број, напишете колку што сакате :)

Јас би ги зела Вардарче, Бибика, Годес, Месаја, МСВ, Глуфче, Д бич, Форчн, Девилиш, Дени со дечкото мистер Ес :), Да бич, Лу, Тончи, Торчо,.. аа многу сте :)

можете да наведите и причина :)

Марино ма..шо се распали со праење теми у последно време... :):icon_lol:

Расположење..:)

можит да напишиш нешо Он топик?

криејтивити...ај ја ќе напраам едно металско маало:ја, месаја, мсв, годес, лу, гижо, маринче(и она беше рокерка така?), 666, шо знам кој друг...ај доста сме за почеток:)

Мојот комшилук ќе изгледа вака:

Од десно Мацедалиен (со нозете на стол,пијуцка и се кикоти),до него Вардарац му расправа нешто за компјутери и на Јаков до него за Охриѓанки.А Јаков си праи муабет со комшиката Дивне од спротива,а до нив Мандрак и Сагаква пијат кафе и сеират.:icon_lol:

Од лево седи Тиф и рецитира поезија,а преку него Маринче нешто го прашува за на школо Гарфилд (филозофија),до неа Ацид и Мистик му фаќаат сеир на Сторми како не му чинела музиката што ја пуштал на радио.:kez:

И иде Андроник,се развукуе и сите по дома,додека да си отиде.(иначе он е цајкан у мое маало):star:

А јас си седам со гостите ми Девилиш И Фортуна и си праиме филм к`о на пристаниште Охрид да сме...и стигнува Д Бич и почнува да раскажува некоја дешавка...ееехх...:kajg:

Bushav, vodkamixx, i_am_a_bitch, schoolgirl, divine, samara, gizo, marince, slack, dani, allita, angelce, the bitch, jakov ....

јас би ги земал сите е сега некој би ги ставил во погрдиот дел од маалото(затоа што ме нервираат) а другите во поубавиот а марина затоа што и текна за темава би ја ставил да биде претседател на месна заедница -)

ThA-BiTcH напиша:
Bushav, vodkamixx, i_am_a_bitch, schoolgirl, divine, samara, gizo, marince, slack, dani, allita, angelce, the bitch, jakov ....
Леле прв сум на список еј
/me е радосен хехехехе

ThA-BiTcH,vodkamixx,Sch00lGirL(Ваљда вака беше),Gizo,Batistuta,doti4nata,Urban Mover,i_am_a_bitch и толку за сега
Ако овие комшии не се рашират многу со куќите ќе се најде место и за уште некој!!!

Јаооо а ја на сите списоци втор. :)

Жени: ThA_BiTcH, sch00lGirl, doti4nata (билијардерот :) ), The`bItCh, mari, I am a bitch.
Мажи: Гижо, Batistuta, BusHav, The_Grim (ќе се пие Делчевска ракија :) )...

Има место за уште 4 кандидати/ки (едно место е резервирано за DJ Бојан :pos:), кој сака нека се пријавува, кај мене у зграда 16 станови се минус 1 (мојот стан).

smrk...smrk...mozebi gi remetam malku komsiite ali ne sum do tolku losa:) se selam do vas :cug:

auuu vodkamix(eve prv si :) ),bushav,gizo,batistuta,urban_mover...se toa za biljard :)
hmmm goddess obavezno,marina...schoolgirl...glufce da ja raspolozam malce :)
awe site...dani i slack...site :) eve i realgirl,a i walkergirl deka e strelec :) :)

doti4nata напиша:
auuu vodkamix(eve prv si :) ),bushav,gizo,batistuta,urban_mover...se toa za biljard :)
hmmm goddess obavezno,marina...schoolgirl...glufce da ja raspolozam malce :)
awe site...dani i slack...site :) eve i realgirl,a i walkergirl deka e strelec :) :)

hahah dali sum namerno preskoknata vo spisokot, samo poradi toa sto ti ne se naogjas na mojot?
p.s i onaka si mi komsija pa nemase potreba da te stavam na nego:bip:

Вака сеа:
Мужи:Duffy,Bushav,Vodkamixx,Acid,Mr.Wicket,Batistuta...
Жени:I am a bitch,Mari,Tha bitch,Doti4nata,smizlicka...
можно е да се направи апдејт покасно :icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
hahah dali sum namerno preskoknata vo spisokot, samo poradi toa sto ti ne se naogjas na mojot?
p.s i onaka si mi komsija pa nemase potreba da te stavam na nego:bip:

hihi ne ma...tewe nejkam da sum ti komsija,poshema mi e ovaka koa idam nakaj trajan da proajgam odkaj tewe ...a dali ti smetas deka mora da si na mojot spisok pa se navredi:bip: ako ja sum ti komsija tewe,togas si mi i ti mene i nema potreba da te stavam neli?!:bip: :kez:

sch00lGirL напиша:
Вака сеа:
Мужи:Duffy,Bushav,Vodkamixx,Acid,Mr.Wicket,Batistuta...
Жени:I am a bitch,Mari,Tha bitch,Doti4nata,smizlicka...
можно е да се направи апдејт покасно :icon_lol:
А мене не а?????
Ај ќе видиш ти јас коа че праам маало тебе најлош стан има да ти дам....
Без WC и без парно........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom