Комшии :)

• Креатор на темата Креатор на темата MaRiNa`Oh
  • Време на започнување Време на започнување
od levo alxoxolicar od desno tipot nikat go nema,od karsi imam pedofil.
KE ODLEPAM!!!!!!!!!!
POMAGAJTE

Море не е тоа финтата....
П.С. Еци фала за станот...како иде ќирија????

pa ke se sobereme site komsii i ke vi ja plakame kirijata!Pa kazav,najdobro sosetstvo na svetot sme,se bi napravile edni za drugi!

Јас сум да биде како маало со куќички онака не многу големи. До мене Андроник за да се расправаме по колите по цел ден. Од она компјутерџиите Вардарче тука за помош по компјутеров(а и Андроник ке помага, како и досега- фала ти многу). Мистичен е како мене се со цигарата во уста, па да се гребам од него ако останам без цигари. Бичоите мора да се у маалото, Астрион ке си го земам за да уплаќаме спортска, а по спортот ке си дискутираме со маркетар.
Францускиот би си го усовршил со Маседалиен, а сајберка би ја посакал ако некогаш ми се приправат некои нестандардни секс комбинации. А би сакал да се околу мене и Алита, Копи оф дет, Лу(ке си збориме за музика), и сите оние кои ме сакаат и почитуваат.

JA ZA KOMSII bi go odbral - macedalien , realgirl , tha bitch , urban mover i definitivno reketar

Mak. Tigar, Acid, The Goddess, lozari_istok... :pos: :pos:
Има уште, ама тие ми текнуваат во моментов. :)

Абе ја би те одбрал тебе и Cuvarski па да се натпреваруваме кој ќе биде поголем спамер!!!

е и тоа како ме живцира само да ти кажам!!! се гледа дека не ме живцира само мене!

Некој шо знае да одгледува кромид. Anyone ?

Да имаше една населба што ќе се вика Кајгана и сите Кајганџии во неа да живеевме, ќе беше најјако:)

Оначе вака би изгледал мојот Кајгана комшилук...:)

Долга улица, исполнета со куќи од двете страни, како онаа од Очајни домаќинки. Куќата десно до мојата живее @shutrak, а одма до неговата има кафана каде јас и он нарачуваме стално скара и зелка салата. Куќата лево од мојата живее кумашниката @Agda Beata со Твртко, некогашни комшии кои си ја рушеа оградата поради онаквите, а денес роднинска врска кум - кумашин.
Куќата спроти мојата е на 3 спрата, т.е. составена е од 3 засебни станови и позната е под името Палата Готвач. На првиот спрат живее @CafeDelMar , на вториот @shumecha.tableta , на третиот @pearl . Тоа се комшиките кои секогаш се грижат да излегува пријатна миризба низ населбата која ќе им создава лиги на комшиите.
Десно од палатата Готвач се наоѓа куќа на два спрата и приземје кои функционира како деловен простор со две простории. Во едната просторија, со намена здравствена ординација, работи @AlternativeF и медицинскиот брат во покушај @Dr. Wish кои се грижат за комшиското здравје. Во другата просторија со намена ветеринарна амбуланта, работат @Lu , @SaltNPepa и @ZeenaK9 кои постојано се грижат за здравјето на нашите домашни миленици.
На првиот спрат од куќата живее @TheQueen .... комшика која секогаш е тука за муабет и топло чоколадо, а на вториот спрат живее @Anco. Најстар, но најдружољублив комшија, кој секогаш е тука да даде совет и мислење за состојбата во населбата.
Лево од палатата Готвач................... to be continued....:):D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom