До металците: колку често одите на метал свирки?

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
GOSPODA..na 4ti juni vo Milano concert na GUNS N ROSES...jeeeee:je: ..ke bide ludilo ej..wwoowwww!!!

ехее милано за нас е ко на крај на свет :)

DACY напиша:
GOSPODA..na 4ti juni vo Milano concert na GUNS N ROSES...jeeeee:je: ..ke bide ludilo ej..wwoowwww!!!

Доаѓам со тебе!!! :icon_lol: :icon_lol: :je: :je: :kez: :kajg:

идев порано во ЛИДО лудница беше од тогаш не толку.

Idam na sekoja metal svirka! Ne gledam prichina zasho bi go propushtila toa osven ako epten ima shit bendovi e togash ne bi odela! Ali ok se nashive:)

DACY напиша:
Кој концерт?Ова албумов что 10 години не може да се роди па сеа и концерт ќе имало :lud: ај со среќа ама моја препорака ако ви се иде да го видите градот да ама за овие а бе не праат концерт

аксл си го воид бендот со други членови

пошо сум од СК и скоро секоја недела се дешава по некоја свирка.... а за тоа колку идам зависи од бендовите, иначе свирки се закон ствар - that's what i'm living for. :) во глобала прилично често идам. има посебен филинг и + професионалноста на секој бенд се гледа по живиот настап. =)

Aj so metalci se sobravme breeeeej...bravo bravo....inaku koj bese na Sick OF IT All???......Mnogu dobra zurka......ludnica.....HC do daska, i daskata preku vrata!!!! :music3:

The_Grim напиша:
Aj so metalci se sobravme breeeeej...bravo bravo....inaku koj bese na Sick OF IT All???......Mnogu dobra zurka......ludnica.....HC do daska, i daskata preku vrata!!!! :music3:

Ja бев на SOIA.Лудница.Ова е Lou Koller на сликава у младешки денови?

trilobite напиша:
Ja бев на SOIA.Лудница.Ова е Lou Koller на сликава у младешки денови?

Koj be Lou Koller bre??? Ova e The Legend HImself...The Allmighty Mike Patton!!!

Имаш право :)Faith no more
...Ми заличи на вокалот на SOIA

Метал журките се супер, многу убаво си поминуваме со другарките и луѓето се многу пријатни:)за тие што немаат друштво нека не се плашат, може со моето друштво да си дојдат, ние сме расположени за дружење,а и сам да отидеш на таква журка нема да се почуствуваш осамен:)

Idam na sekoja svirka, ne propustam niedna. Ako treba duri i sam odam, pa obicno i sam odam posto nemam drugari metalci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom