На 16.07.2025 во 09.00 часот во СВР Скопје, 65-годишна жена од Скопје пријавила дека во мај 2025 година преку социјална мрежа комуницирала со машко лице и се договориле да склучат брак. -Според пријавеното, лицето и побарало пари за да можат да се сретнат во Охрид, по што таа во три наврати...
На 16.07.2025 во 09.00 часот во СВР Скопје, 65-годишна жена од Скопје пријавила дека во мај 2025 година преку социјална мрежа комуницирала со машко лице и се договориле да склучат брак. -Според пријавеното, лицето и побарало пари за да можат да се сретнат во Охрид, по што таа во три наврати...
Мило ми е што го вративте форумот, јас си реков откако пишав во темава, собравте партали, тргнавте кабли од штек и си заминавте
На темата за тие што ве интересира, сеуште сум на иста бранова должина, посетив психијатар, продискутиравме за темава... кратко кажано исходот беше како очекуваното. Ништо не се промени, сеуште се трудам, али во еков на летово само некако повеќе разочаран станувам и се повеќе сеедно ми е некако, не знам веќе што иницијатива да поткренам.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.