Мораше некој да почне! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Им рекла учителката на децата да напишат расказ за нешто што се случило минатата недела. По пет минути Трпе дига рака и го чита својот состав:" Минатиот петок мојот татко падна во бунарот..." и учителката го прекинала:" А како сега твојот татко?"
Трпе: "Па сигурно е добро вчера престана да вика за помош?!!!"

Малиот Игорче прашува трудна жена:
- Што е тоа во твојот стомак?
- Моето бебе.
- А го сакаш?
- Да, многу?
- Па што си го изела тогаш?!

Што е тоа, големо е околу 15 см а жените најмногу сакаат да го држат во рака?

- банкнота од 100 евра

Како плавуша ослабнува 10 кг?
-Ја брише шминката :)

GO OBVINILE EDEN KONDOM ZA SILUVANJE, I SEA GO NOSAT NA SUD I MU VIKAAT- STO KE KAZES U SVOJA ODBRANA?
-ME NAMESTIJA!:tapp:

Си било едно ѓупче и на училиште му рекле да напишат состав за ''Ананас''. ....и детето почнува : ''Еднаш си седевме дома , јас , братми и мајками . И одненадеш дојде таткоми пијан и ја акна мајками од чименто...А НА НАС ни мана по една клоца.'' :vozbud:

како се вика на англиски "овцата Тарче"? албанче!

Begale Mujo i Hasno nakaj doma , i naishle na nekoja pregrada..
Mujo mu vika na Haso: "Ajde Haso skokaj prvo ti pa posle jas po tebe..."
Haso skoka .. i pagja vo gomna ..
Mujo go prashuva: "Abe Haso , sho napraj .. se udri li?!"
Haso: "Ne be, ama pazi ima gomna od ovaa strana..."
Mujo: "Ima mnogu ili malku?!"
Haso: "Nema mnogu be , do petici..."
Posle toa Mujo se kachuva i skoka.. No koga skoka do v usta se zakopuva v gomna..
I mu vika na Haso
Mujo: "Ama do peticiii .. do v usta me fatija gomnava.."
I Haso mu vika: "Eeee.. takvo e koga skokash na noze"

P.S. Haso skoknal na glava.. :)
Ама си ме насмеал ко шо бев изнервиран браво браво :pos::pos::pos::pos:

Во некоја зграда живееле 2 богати фамилии и едни цигани
1вата фамилија:
мајката:Сине не трчај ке ги скинеш адидас патиките од 5000ден.
2ата фамилија:
Мајката:Ќерко не трчај ке го скинеш фустанчето од 10000ден.
Циганите:
Мајката:Хатиџе не трчај ке огладнеш:pos: :pos: :pos: :pirat:

лелееее ама си ме насмеал со ова алал да ти е

Ојдело некоо дете у аптека и питало дали имат леб, и аптекарката кажала оти тва е аптека, а не лебара, и детето кажало: - ее ка ве заебах, точако мее вонка...

Ојдело некоо дете у аптека и питало дали имат леб, и аптекарката кажала оти тва е аптека, а не лебара, и детето кажало: - ее ка ве заебах, точако мее вонка...

И шо саа? :raz:

Ватерполо тренер дал оглас во весник дека сака да направи ватерполо екипа.За неколку дена му доаѓа некој чоек на тренерот и му вика:

Еве јас ќе бидам дел од тимот, ама за жал немам нозе...И тренерот му вика: Добро бе човече , како мислиш да играш без нозе? И детево му вика: Ајде стај ме во базен ќе видиш...Со едната рака ќе пливам , со другата ќе подавам...Го пуштиле во базен, стварно се покажал добро и го примиле...Доаѓа наредниот ден друго дете, ама овде па без раце..И тренерот му вика: Ај овој без нозе, ама ти без раце ?!? ... И детево вика: Абе ти стај ме у базен, ќе видиш...Со едната нога ќе пливам со другата ќе подавам...И стварно го стаиле и добро се покажал...и доаѓа некое дете без раце, без нозе, само со Уши...И тренерот му вика: Дај бе не зезај овие двајцава без нозе, без раце некако пројдоа, ама ти како мислиш бе? И детево вика: Епа со едното уво ќе пливам со другото ќе подавам...И добро го стаиле у базен, да видат што ќе се деси...И чекаат 5, 10, 15 минути и никој не искача од базен...И само по некое време искача детево и вика: Добро бе Мајката, Кој беше тој педерот што ми стаи капа? :pos2:

ова е најглупиот виц со ми го имет кажано:
Седеле две чавки на гранка а пред нив имало игралиште.на игрлаиштево имало деца шо играле футбал и еднава чавка и викат на другава: го глеаш детено шо бранит?-го глеам.-го глеаш детено шо седит до она шо бранит?-го глеам,а го гледаш она детено шо трчат по топкана?-го глеам.-а ги глеаш децана шо седет под дрвово?-ги гледам,-а она детено шо седит блиску до нив??-го глеам?-а кажи дал го гледаш она шо е потпрено на стативана?-го глеам.- е татко му е Америка.

- Си шетале две камчиња покрај плажа и едното на другото му рекло : леле брат види колку голема журка :kesa:

Ако сакаш на некој да го побудалиш прашај го кај одет мало слонче и големо слонче , тој ќе си кажвит све дур не се изнервират кај одет мало слонче и големо слонче ама тешко дека дека ќе му текнит дека на живци му одет :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom