Muslim_Women
MUSLIMMMM WOMENNN
- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 106
- Поени од реакции
- 7
Od Džabira ibn Abdullaha navodi se da je rekao: Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao je: /308/ "Mi možemo ženiti žene pripadnika Knjige, a oni ne mogu ženiti naše žene." Ovaj hadis, bez obzira što ima u lancu to što ima, A OVOJ HADIS PRODOLZUVA SO LANECOT NA IBN HATAB R,A. STO GO SPOMNA TI I OVOJ HADIS SODRZI MUTEVATIR MUTEFEKUN ALEJH( ZNACI VERODOSTOEN HADIS SO CVRT LANEC KOJ GO PRENESUVA BUHARI I MUSLIM
--- надополнето: Jun 5, 2011 11:31 PM ---
JAS TI REKOV KAZI KE PREVEDAM AKO SAKAS NE MI E TESKO
Kade se moderatorite koga mi trebaat, sto pati ti rekov so kopirani tekstovi nigde nema da stignes. Okej e da citiras odreden izvadok, da kopiras link od izvor od vreme na vreme ama ne se vodi diskusija SAMO so kopirani delovi.
Plus forumov ne e srpski tuku makedonski iako razbiram srpski tesko mi ide citanjeto zatoa ovoj firman ne ti go citam. Prezentiraj poenta ako imas, diskusija so vakvi prekopirani tekstovi ne se vodi.
JAS TI REKOV KAZI KE PREVEDAM AKO SAKAS NE MI E TESKO
Od Džabira ibn Abdullaha navodi se da je rekao: Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, rekao je: /308/ "Mi možemo ženiti žene pripadnika Knjige, a oni ne mogu ženiti naše žene." Ovaj hadis, bez obzira što ima u lancu to što ima, A OVOJ HADIS PRODOLZUVA SO LANECOT NA IBN HATAB R,A. STO GO SPOMNA TI I OVOJ HADIS SODRZI MUTEVATIR MUTEFEKUN ALEJH( ZNACI VERODOSTOEN HADIS SO CVRT LANEC KOJ GO PRENESUVA BUHARI I MUSLIM
JAS TI REKOV KAZI KE PREVEDAM AKO SAKAS NE MI E TESKO, AKO TI E MACNO ZA CITANJE NEMA PROBLEM